Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Buxom tipser: Få fargeglade og fyldige lepper

Intervju
Leppestiften eller lipglossen er for mange av oss et virkelig yndlingsprodukt og en fast følgesvenn i håndvesken. Anna-Maria Moev fra Buxom gir deg profftipsene som fremhever leppene maksimalt.

Buxom er merket som setter fyldige lepper i fokus. Deres klassiker Full On Lip Polish er den bestselgende lip plumping-lipglossen i USA, og fans over hele verden elsker både den avkjølende myntefølelsen og den forstørrende effekten. Men Buxoms sortiment inneholder mange ulike leppeprodukter, slik at alle skal kunne finne sin favoritt. 

Hvorfor fokuserer Buxom så mye på leppene? 
– Leppene er en viktig del av makeupen, ettersom de gjør looken din personlig. Min egen favoritt, Big & Sexy Bold Gel Lipstick, gir masse farge og blir som et smykke som forsterker hele looken. Jeg liker å bruke leppene som en accessoir for å gi stilen min en viss attityde. 

Hva skal jeg tenke på når jeg velger leppestift? 
– Det er egentlig ingen regler for hvilken farge du skal velge. Jeg synes du skal bruke det du trives med. Noe du derimot kan tenke på, er at nudefarger kan “forsvinne” på litt tynnere lepper, mens noe mer fargerikt fremhever. 

Hvordan får jeg en perfekt leppekontur og en farge som varer lenge? 
– Forbered huden rundt munnen med foundation. Dermed dekker du rødhet i huden og små skavanker som kan gjøre at leppene ser ujevne ut. Så bruker du en leppeblyant for å tegne konturene, slik at du får en jevn form. Et knep er å tegne opp leppelinjen i korte streker i stedet for å streke opp hele konturen i én linje. Klapp deretter leppestift med fingeren midt på munnen før du legger leppestift eller gloss på hele leppene. På den måten får du et godt grunnlag uten for mye produkt, som risikerer å flyte utover. Legg gjerne løst pudder som fikserer mellom lagene, så får du enda bedre holdbarhet. 

Hvilke farger er ekstra trendy i sommer? 
– Personlig synes jeg at korallrødt er nydelig om sommeren. Den matte looken forsetter å være trendy, så en matt plommefarge eller en matt nude er helt rett. Likeså sterke røde og lilla nyanser med forskjellig finish. 

Hva er ditt beste tips hvis jeg vil være litt dristigere? 
– Ombre-lepper er morsomme å legge, dessuten gir kombinasjonen av mørk farge langs kanten og lys farge i midten en stilig tredimensjonal effekt som gir illusjonen av at leppene er større. En skikkelig knallfarge eller en mørk, heldekkende farge sammen med farget lipgloss er også veldig effektfullt. 

For fløyelsmyke lepper Buxom Wildly Whipped Soft Matte Lip Color Flytende leppestift med matt finish, som er lett å påføre og mykgjørende. Kommer i 12 farger. 

For maks glans Buxom Full On Lip Polish. Lipgloss med plumpingeffekt. Prikker behagelig på leppene og gir en glassblank overflate uten skimmer. Finnes i 14 farger.

For skikkelig trutmunn Buxom Full On Lip Cream.Toppselgende lipgloss med plumpingeffekt og skimmer, som gir mest trutmunneffekt. Fåes i 32 nyanser.

For en klassik look Buxom Big & Sexy Bold Gel Lipstick. Heldekkende leppestift med masse pigment som gir en satengaktig finish. Finnes i 30 nyanser. 

For matte lepper Buxom Big & Sexy Bold Gel Matte Lipstick. Heldekkende leppestift med masse pigment som gir en matt finish.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331