Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Best i test eyelinere 2021 ifølge våre klubbmedlemmer

Eksperttips
Eyelineren er et av de viktigste yndlingsproduktene i våre sminkepunger. Leter du etter en ny favoritt? Disse eyelinerne er best i test og fått høyeste score av våre klubbmedlemmer på kicks.no.

Best i test eyelinere

Se mer

Smashbox Always Sharp Waterproof Kohl Liner
"Veldig god eyeliner som sitter hele dagen. Ikke testet på dyr!!!!"
– Kirsti S

Urban Decay Perversion Fine Point Pen Waterproof
"Den beste flytende eyelineren jeg har prøvd! Lett å påføre, sitter som støpt og varer veldig lenge!"
- Madelèn

Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen
"Min favoritteyeliner! Denne er lett å bruke, og på meg holder den hele dagen. Har oljete hud, så synes det er imponerende. Liker også at tuppen på denne har børste i stedet for filt-tupp, siden jeg synes det er lettere å bruke." – Renate

Anastasia Liquid Liner
"En av de bedte jeg har prøv. Den er ikke vannfast, men skulle tro det. Sitter hele dagen. Dyp matt svart farge. Elsker den!"
– Kjersti Elisabeth

L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Black
"Et produkt jeg kjøper hver eneste gang og aldri blir lei av. Perfekt for alle slags wings og har brukt det i flere år nå. Anbefaler på det sterkeste."
- Afifah

Isadora Colorful Eyeliner
"Min favoritt! Denne er enkel å påføre, og holder hele dagen. Liker også at den har en egen påføringskost og at resten av produktet ligger i beholderen. Det gjør det lettere å kontrollere mengden produkt, og at produktet varer lenge."  
Thea

Lancôme Grandiôse Liner
"Super eyeliner som er enkel å påføre og sitter godt."
– Mari

BeautyAct One Stroke Liquid Ink Eyeliner Matte Black
"Utrolig god liner! Veldig enkel å legge, selv for en som er elendig på å påføre liner og derfor aldri gjør det. Tørker fort, sitter godt, flaker ikke og smitter ikke! Veldig fornøyd."
– Elisabeth

LH cosmetics Happy Mood Eyeliner
"De beste eyelinerene jeg har brukt! Har flere farger, og de er myke og enkle å jobbe med under påføring, men sitter godt utover dagen."
- Sara

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331