Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Beautyekspertenes Eye Candy

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om sine makeup-favoritter til øyne, vipper og bryn.

Buxom Single Bar Shade

– Uten tvil de beste øyenskyggene som ikke drysser og sitter super godt. Kremete konsistens og super pigmentert, som gjør det lett å påføre. Også er det primer i selve skyggene som gjør at de sitter hele dagen uten å legge seg i linjer. Stort utvalg av farger, både med shimmer og i matte.

Tara Ghaffarian, Skjønnhetsekspert KICKS Paléet, Oslo

Smashbox Brow Tech Matte Pencil

– Denne øyenbrynsblyanten er et must i min sminkerutine. Den spisse tuppen gjør det enkelt å tegne hår og gir et superfint og naturlig resultat. Den holder hele dagen og er vannfast.

Oda Albertine Ringdal, Skjønnhetsekspert KICKS Sandefjord

Smashbox Always On Liquid Liner

– Uansett om du er en rutinert eyelinerbruker eller nybegynner, så er denne pennen lett å påføre. Den gir god presisjon og sitter i 24 timer!

Ronja Bredenberg, Skjønnhetsekspert KICKS Bogstadveien, Oslo

BeautyAct Cover and Care Eyeshadow Primer

"En superbra øyenskyggebase som er både en primer, concealer og serum i samme produktet. Den vil gi deg mye pleie og næring ved hjelp av sine fantastiske ingredienser som jojobaolje og vitamin E. Samtidig vil den jevne ut huden på lokket og holde øyesminken på plass. Utrolig fin for dem som har tørre og sensetive øyne."

Marline Pereira, Makeupartist KICKS Jessheim

Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette

"Med 12 farger fløyelsmyke farger med matt finish, perlemor og metallglans er Naked3 et must i min sminkepose. En perfekt palett som du kan skape alt ifra en naturlig hverdagsmakeup til en perfekt festmakeup med! Den er også perfekt for de som er litt nye med makeup fordi den er enkelt å blende."

Åsa Östergren,vMakeupartist KICKS hovedkvarter

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331