Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

BeautyAct: The New Basics

Slik gjør du
BeautyActs kreative hudpleie, makeup og makeupkoster ble umiddelbart en suksess etter lanseringen hos KICKS sist høst. Nå slipper de enda flere basefavoritter med innebygget hudpleie som får huden din til å stråle – både øyeblikkelig og på lang sikt.

Basefavoritter fra BeautyAct

Shop BeautyAct

BeautyActsmakeup er mer enn bare sminke, det er avanserte, dobbeltvirkende produkter med innebygget hudpleie som tar vare på huden din i dybden. De er fulle av hudelskende, aktive ingredienser som for eksempel hyaluronsyre, prebiotika og niacinamid, slik at huden blir finere både umiddelbart og jo mer du bruker dem. Nå lanserer BeautyAct fire nye produkter for makeupbasen, sånn at enda flere kan finne sin perfekte makeuprutine – uansett hudtype, hudtone og stil. Gå ikke glipp av disse beauty must-haves, som nå er å finne på kicks.no og i din KICKS-butikk.

1. FUKTIGHETSGIVENDE LETTVEKTER
Med Radiant Skin Moisturiser får du ikke bare wow glow och solfaktor, den tilfører også fuktighet med effektive aminosyrer og botanisk sukkerekstrakt. Den fjærlette tonede kremen gir en følelse av helt naturlig hud – som ser helt fantastisk ut!

2. PROFF PENSEL
De superproffe makeupkostene med luksuriøst gullhåndtak blir enda flere nå som BeautyAct-familien utvides med Sheer Complexion Foundation Brush. I likhet med de andre penslene fra BeautyAct har kosten et håndtak i gjenvunnet aluminium og syntetisk bust i høy kvalitet. Den flate tuppen og den tette busten gjør denne verktøysfavoritten perfekt for deg som kjapt vil skape en naturlig overflate med foundation, BB-krem eller CC-krem.

3. BESKYTTENDE GLØD
Denne hverdagsfavoritten har byggbar dekkevne og gir huden en glatt overflate med fantastisk glød. Kraftige antioksidanter fra yoshino-kirsebær beskytter huden mot skadelige frie radikaler samtidig som de både tilfører fuktighet og roer ned huden. Og som ikke det var nok, beskytter denne multifunksjonelle BB-kremen mot sol med solfaktor 25. Perfekt til våren med andre ord!

4. FARGEKORRIGERENDE UNDERLAG
BeautyActs store utvalg av primere ble umiddelbart storselgere da de ble lansert sist høst, og både de pleiende ingrediensene og de fantastiske resultatene blir satt stor pris på. Nye Colour Control Primer har en lett grønn tone for å korrigere rødhet i huden, samtidig som den glatter ut hudoverflaten og minimerer porer.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331