Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Sports Act!

The Sports Act

Shop BeautyAct her

Disse deilige og oppfriskende beautyfavorittene holder deg på topp, sammen med en velfylt vannflaske, når pulsen er på sitt høyeste. Slik forbereder du deg – trinn for trinn – til dagens mest svette økt.

 1. Rens
  Rens huden for urenheter og alle makeup-rester før treningen med oppfriskende Micellar Beauty Water, som raskt tilfører fuktighet og frisker opp samtidig som den hindrer at porene blir tilstoppet.
 1. Plei og balanser
  Ta vare på huden i dybden med et serum for din hudtype. Dyptrensende Complex Mattifying Serum har en utjevnende primereffekt med matt finish, balanserer huden og inneholder beroligende vitamin B5.
 1. Tilfør fuktighet
  Styrk både deg selv og huden din under økten med HydraRepair Melting Cream, en næringsrik krem som beskytter hudbarrieren samtidig som den tilfører fuktighet i dybden.
 1. Gi glød
  Du kan aldri få for mye glød! Gi huden glød og mindre synlige porer med Radiant Skin Primer, en glødgivende primer med hudpleiende niacinamid som gir huden både styrke og fuktighet.
 1. Marker brynene
  Marker brynene med Sculpt & Shade Brow Pomade, som beholder formen gjennom hele treningsøkten. Penselen Structured Brow Brush No 207 med sin skarpe skråskårne tupp gjør det enkelt å fremheve øyebrynene på beste måte.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.