Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Arantxa Álvarez "Sminke gir ekstra krydder til livet!"

Eksperttips
Programleder og radioprater Arantxa Álvarez har en strålende personlighet som passer perfekt til hennes glødende hud. Til KICKS forteller hun om hvordan hun får til sin fantastiske glød, innenfra og ut!

Arantxa's favoritter

Se mer

Hei Arantxa! Hva er det som vekker din indre glow og får deg til å føle deg "glowrious"?
– Jeg vil si at min indre glow handler om selvfølelse og selvtillit. Dessverre er samfunnet bygd opp på en måte der det ikke er bra å tro på seg selv og kjenne sin verdi. Jeg synes at hvert enkelt menneske skal føle at det er greit, eller mer enn greit, å tro på seg selv. Jeg ELSKER det jeg jobber med, og jeg finner veldig mye nytelse og stolthet i å skape og skrive manus og når f.eks. en livesending eller lignende går kjempebra. Da føler jeg meg "glowrious" i arbeidsrollen min. Jeg liker følelsen av at min indre "bosslady" får slippe til.

Huden din har også en fantastisk glød! Hvordan får du det til?
– Jeg elsker en god peeling! Så er det nice når huden blir fuktet mens jeg ligger og sover, der er nattmasken Origins Drink Up Intensive helt totalt utrolig. Så har jeg fått teste Estée Lauders Advanced Night Repair, som jeg ærlig talt har blitt helfrelst på. Bruker den morgen og kveld før jeg kliner på en herlig ansiktskrem. Den fungerer også under sminke!

Har du alltid tatt godt vare på huden?
– I oppveksten min sa mamma at "du skal smøre deg inn og ta vare på huden", og jeg har alltid levd etter det. Men du skal IKKE gjøre som jeg gjorde for noen år siden, da jeg syntes at det var en god idé å sole huden helt i stykker for å bli brun i en fei. Ååå, så ung og dum jeg var!

Hvordan påvirker det deg å gå med makeup?
– Da jeg var yngre, kunne jeg ikke gå hjemmefra uten sminke, jeg var nødt til å ha sminke virkelig HELE tiden. Når jeg trente, gikk på skolen eller bare skulle en kjapp tur til butikken og kjøpe melk. Men i det siste, thank God, så har sminke blitt noe jeg setter ENORMT stor pris på, siden jeg har begynt å se sminke som et verktøy for å være leken og kreativ. Sminke hjelper til å formidle en følelse, og vi har jo ikke den samme følelsen hver dag. Sminke definerer meg ikke som person, men det gir et ekstra krydder til livet, og jeg elsker det!

Har du noen glowfavoritt i sminkepungen?
– Solpudder og blush er et must for å få til en herlig glow. Men når jeg vil ha en mer naturlig glød i hele huden så er det Smashbox fargede dagkrem Halo som gjelder.

Hva er det absolutt viktigste produktet i sminkepungen din?
– Dere kan ikke gjøre dette mot meg! ETT produkt??? Hmm ... Det må i så fall være solpudder. Det kommer man langt med. Kanskje ikke hele veien, men likevel langt! Hva er skjønnhet for deg? – Skjønnhet for meg handler om hva du formidler som menneske og individ i verden. Skjønnhet for meg er at du vil og våger å leve ditt beste liv. Så kan du gjerne gjøre det med fuktet hud og en lekker eyeliner.

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331