Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Alle øyne på Darja Barannik

Intervju
Vi elsker å la oss inspirere av influenceren Darja Baranniks personlige stil på Instagram. Her gir hun supertipsene for å få øynene til å stråle og øyenskyggen til å holde, og som gjør øyebrynene fantastiske.

Hvordan ser din signaturlook ut?
– Jeg er helt besatt av bryn og går ingen steder uten en brynkost i håndvesken! Øyebrynene fremhever øynene og ansiktsformen og er derfor superviktige. Jeg liker også å ha fokus på øynene og soter dem gjerne med mørkere brune skygger. Jeg liker naturlig hud med mye glød, både til hverdags og fest. Jeg elsker virkelig glød! Fin glans fikser jeg med ufarget lip gloss både på kinnbein og lepper. Når jeg vil gjøre makeupen partyfin, legger jeg til fargesterke lepper eller en katteaktig eyeliner.

Har du noen smarte knep for å fremheve øyne og øyebryn?
– Soting er min spesialitet. Først legger jeg primer over hele øyelokket for at øyemakeupen skal holde. Så legger jeg mørk skygge og kajal nærmest vippene, over og under øynene. Skyggen stryker jeg utover for å skape et mandelformet cat eye. Jeg liker Urban Decays Naked Reloaded Palette. Den har mange fine skygger og kan brukes både på øynene og som rouge og highlighter. Mascara er selvfølgelig også viktig for øynene. For å fremheve vippene ordentlig bøyer jeg dem alltid med en vippetang før jeg legger mascara. Øyebrynene mine er naturlig mørke og fyldige, så jeg forsterker dem bare litt med en brynblyant og børster dem opp med bryngel for å få en finere form.

Hvilke makeupprodukter vil du aldri være uten?
– Øyebrynsgel! Jeg har alltid fiksede øyebryn, hver eneste dag, til og med når jeg skal trene om morgenen. Jeg føler meg rett og slett ikke våken før øyebrynene er på plass.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331