Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Alle elsker Smashbox smashing makeup

Eksperttips
Smashbox er et av de aller mest populære varemerkene hos oss på KICKS. Her er de bestselgende produktene som dere kunder aldri får nok av – og profesjonelle tipsene fra noen av verdens beste makeupartister om hvordan du bruker dem på den aller beste måten.

1. Primer som gjør forskjellen

Kjøp her

Smashbox er verdenskjent for sine fantastiske primers. Sortimentet deres omfatter hele 12 varianter å preppe huden din med! Sebastian Gradzik, som er internasjonal makeupartist for Smashbox, tipser om hvordan du velger rett primer:

– Alle trenger primer, uansett hudtype! Og det er viktig at du velger en som passer for huden din. Hvis du har tørr hud, er vår Oil Primer helt topp. For fete hudtyper er Photo Finish Pore Minimizing Primer det beste valget. Photo Finish-serien minimerer porer, demper glans og gir det perfekte grunnlaget for makeup. Vår bestselger, Photo Finish Foundation Primer, passer for alle. Den visker ut linjer og gir fløyelsmyk hud.

2. Concealer som alltid gir et perfekt resultat

Kjøp her

Smashbox' populære Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer er både fuktgivende og vannresistent, noe som gjør den både naturlig fyldig og ekstremt holdbar. Under utviklingen av concealeren ble den til og med testet i et lyslaboratorium for å sikre at den så perfekt ut i all slags lys, fra dagslys og sollys til lite flatterende kontorbelysning.

– Jeg pleier kalle den for tryllestav, siden den får alle små skavanker i huden min til å forsvinne. Og dessuten holder den i 24 timer! Jeg bruker den også rundt leppene før jeg legger leppestift eller lipgloss, for å gi fargen ekstra intensitet, sier Lori Taylor Davis om sin favorittconcealer.

3. Leppestift som sitter i timesvis

Kjøp her

Always On Liquid Lipstick er en storfavoritt i fotostudioet til Smashbox i L.A. Den lettflytende fargen sitter som støpt i inntil åtte timer og vil aldritørke ut leppene.

– I en fotoshoot må leppefargen holde i timevis og se like fresh ut som da du påførte den. Denne flytende leppestiften har alt – den tilfører fuktighet og gir en lekker, fløyelsmyk farge meduslåelig holdbarhet, sier Lori TaylorDavis, som ofte legger makeupen i det berømte fotostudioet.

4. Mascara som gir maksimal volum

Kjøp her

Smashbox' bestselgende mascara gir dramatiske og fyldige øyevipper med både mye volum og fin separasjon. Lori Taylor Davis, som er global sjefmakeupartist for Smashbox, gir sitt beste påføringstips:

– Den beste måten å få størst muligeffekt av mascaraen på er å ta mascarakosten så tett opptil vipperøttene som mulig og deretter sikksakke med kosten ut mot tuppene. Avslutt med litt ekstra mascara på vippene i den ytre øyekroken for å få en fin form.

5. De perfekte palettene

Kjøp her

Man kan aldri få for mange paletter, men hvis du skal velge bare én, er Full Exposure Palett et godt valg. Med 14 øyeskygger i matte og skimrende nyanser i alt fra nattsvart til lysreflekterende beige kan du skape uendelig mange looks.

– Jeg syns at den eneste regelen er å bruker farger du liker, akkurat som med all annen makeup. Men et triks for å fremheve øyenfargen er å velge komplementærfarger. Grønne øyne
fremheves av rosa og røde nyanser, blå øyne forsterkes av nyanser med oransje undertone, mens brune øyne fremheves av farger som går i lilla og plomme, tipser Will Malherbe, global opplæringssjef for Smashbox.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331