Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Alle elsker Smashbox smashing makeup

Eksperttips
Smashbox er et av de aller mest populære varemerkene hos oss på KICKS. Her er de bestselgende produktene som dere kunder aldri får nok av – og profesjonelle tipsene fra noen av verdens beste makeupartister om hvordan du bruker dem på den aller beste måten.

1. Primer som gjør forskjellen

Kjøp her

Smashbox er verdenskjent for sine fantastiske primers. Sortimentet deres omfatter hele 12 varianter å preppe huden din med! Sebastian Gradzik, som er internasjonal makeupartist for Smashbox, tipser om hvordan du velger rett primer:

– Alle trenger primer, uansett hudtype! Og det er viktig at du velger en som passer for huden din. Hvis du har tørr hud, er vår Oil Primer helt topp. For fete hudtyper er Photo Finish Pore Minimizing Primer det beste valget. Photo Finish-serien minimerer porer, demper glans og gir det perfekte grunnlaget for makeup. Vår bestselger, Photo Finish Foundation Primer, passer for alle. Den visker ut linjer og gir fløyelsmyk hud.

2. Concealer som alltid gir et perfekt resultat

Kjøp her

Smashbox' populære Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer er både fuktgivende og vannresistent, noe som gjør den både naturlig fyldig og ekstremt holdbar. Under utviklingen av concealeren ble den til og med testet i et lyslaboratorium for å sikre at den så perfekt ut i all slags lys, fra dagslys og sollys til lite flatterende kontorbelysning.

– Jeg pleier kalle den for tryllestav, siden den får alle små skavanker i huden min til å forsvinne. Og dessuten holder den i 24 timer! Jeg bruker den også rundt leppene før jeg legger leppestift eller lipgloss, for å gi fargen ekstra intensitet, sier Lori Taylor Davis om sin favorittconcealer.

3. Leppestift som sitter i timesvis

Kjøp her

Always On Liquid Lipstick er en storfavoritt i fotostudioet til Smashbox i L.A. Den lettflytende fargen sitter som støpt i inntil åtte timer og vil aldritørke ut leppene.

– I en fotoshoot må leppefargen holde i timevis og se like fresh ut som da du påførte den. Denne flytende leppestiften har alt – den tilfører fuktighet og gir en lekker, fløyelsmyk farge meduslåelig holdbarhet, sier Lori TaylorDavis, som ofte legger makeupen i det berømte fotostudioet.

4. Mascara som gir maksimal volum

Kjøp her

Smashbox' bestselgende mascara gir dramatiske og fyldige øyevipper med både mye volum og fin separasjon. Lori Taylor Davis, som er global sjefmakeupartist for Smashbox, gir sitt beste påføringstips:

– Den beste måten å få størst muligeffekt av mascaraen på er å ta mascarakosten så tett opptil vipperøttene som mulig og deretter sikksakke med kosten ut mot tuppene. Avslutt med litt ekstra mascara på vippene i den ytre øyekroken for å få en fin form.

5. De perfekte palettene

Kjøp her

Man kan aldri få for mange paletter, men hvis du skal velge bare én, er Full Exposure Palett et godt valg. Med 14 øyeskygger i matte og skimrende nyanser i alt fra nattsvart til lysreflekterende beige kan du skape uendelig mange looks.

– Jeg syns at den eneste regelen er å bruker farger du liker, akkurat som med all annen makeup. Men et triks for å fremheve øyenfargen er å velge komplementærfarger. Grønne øyne
fremheves av rosa og røde nyanser, blå øyne forsterkes av nyanser med oransje undertone, mens brune øyne fremheves av farger som går i lilla og plomme, tipser Will Malherbe, global opplæringssjef for Smashbox.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331