Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

7 produkter som gjør deg sommerfin

Trend
Feir sommeren med 7 blomster under hodeputen og 7 sommerprodukter i sminkepungen. Her er produktene og makeuptriksene som får looken til å holde stilen hele sommerenfesten – fra dag til kveld!

1. Skikkelig grunnlag

Hemmeligheten bak en fin og holdbar base til sommerfesten er å bruke en primer for hudtypen din. Primer glatter ut og gir bedre feste til foundation, og det gjør at den både holder seg bedre og legger seg jevnere på huden, slik at du kan feire uten å være redd for å miste fargen.

2. Tydelige detaljer

Våg litt ekstra på høytidsdager! Legg en lengre eyeliner, velg en leppestift som popper, legg til litt (eller mye!) glitter, og velg en duft som alle vil huske.

3. Understrek stilen din

Match gjerne antrekket ditt. Det betyr ikke nødvendigvis fargematching, men velg makeup som passer til hele stilen din. En av de viktigste detaljene i somerlooken er neglelakken, som gjør neglene til en av dine absolutt lekreste accessoirer!

4. Flørtende vipper

De flørtende vippene sikrer du med vannfast mascara. Den både sitter som støpt og får vippene til å holde seg fint bøyde lenger.

5. Kysset av solen

En solkysset glød som ser herlig sommerfresh ut, er lett å fikse, uansett solforhold. Et solpudder fremhever både ansiktsformen din og hudens glød, mens selvbruning sørger for grunnfargen på hele kroppen.

6. Trendy sommerfletter

Til sommeren er fletter en selvsagt trendfrisyre. Bruk først en saltvannsspray for å få hold, og bruk stylingkrem når du fletter hvis du vil ha skikkelig blanke fletter. For å få volum i stedet sprayer du teksturspray eller tørrsjampo i håret. Og husk å pynte sommerflettene med blomster!

7. Sikre looken

Sats på flere produkter som får alle delene av makeupen til å sitte bedre. Øyenskyggen holder seg på plass med øyeprimer, og en ekstra holdbar base får du med en dusj av fikserende settingspray.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331