Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

5 måter å få lengre og fyldigere øyevipper

Slik gjør du
Lange, flagrende vipper gjør stor forskjell for din look. Men hva er egentlig de beste metodene for å få vippehårene til å vokse? KICKS forteller om triksene som faktisk fungerer.

Hvis du lengter etter lange vipper, men har bestemt deg for å ta den litt mer kompliserte veien for å nå resultatet, er dette den rette guiden for deg. Det finnes nemlig mange ting du kan gjøre for å fikse lange vipper raskt og enkelt. Mascara gir lengre vipper med én gang, det gjør øyenvippeforlengelse også. Men hva er egentlig de beste metodene for å få naturlig lange og fyldige vipper? Vi forteller deg om noen knep som faktisk fungerer!

Behandle vippene godt

Akkurat som hår og hud, trenger øyevippene mye kjærlighet og omsorg for å vokse seg lange. Du kan minimere slitasjen på vippene ved å investere i en skånsom sminkefjerner og en mascara som lett kan vaskes av. Jo mer du sliter og drar i vippene, jo mer sannsynlig er det at de blir skadet og i verste fall faller av.

Påfør øyenvippeserum

Øyenvippeserum er blitt en av skjønnhetsverdenens mest brukte metoder for å få lange, flagrende vipper. Øyenvippeserum gjør øyevippene lengre ved å forlenge øyevippens vekstfase. Vippeserum stimulerer også hårsekkene til å produsere nye hårceller og dermed øke veksten til vippene. KICKS har en rekke ulike øyenvippeserum fra populære merker å velge mellom. Finn din favoritt på kicks.se eller i en av våre butikker.

Smør inn med ricinolje

Selv om det ikke finnes noen vitenskapelige bevis på at ricinolje faktisk gjør vippene lengre, hevder mange at regelmessig bruk har hjulpet vippene deres til å vokse. Selv om det råder en viss skepsis til påstanden, kan det likevel være nyttig å smøre inn vippene med ricinolje. Ricinolje har nemlig fuktighetsgivende egenskaper, det gjør vippene mer motstandsdyktige, noe som igjen fører til lengre vipper. Hvis du ikke har ricinolje for hånden, kan du smøre vippene med kokosolje som har en lignende effekt.

Velg pleiende mascara

Mascara er en av de mest effektive måtene å umiddelbart få lange og fine vipper på. Men dessverre har mascara en tendens til å tørke ut vippene, det kan gjøre vippene mer skjøre. Hvis mascara er et must i makeuprutinen din, kan det derfor være en god ide å investere i en mascara som inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Noen ingredienser du bør se etter er superantioksidanten Vitamin E og fuktighetsgivende oljer.

Primer ger prima vipper

Visste du at det også finnes primere for vippene? En primer som er tilpasset øyevippene dine skal påføres før mascara og inneholder en rekke pleiende ingredienser som beskytter og styrker øyevippene. Ved å bruke en primer, får vippene fuktighet før du bruker mascara som kan ha en uttørkende effekt. Som en bonus gir en øyeprimer vippene volum med én gang.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331