Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

40 nyanser av Lancôme

Eksperttips
Er det vanskelig å finne den perfekte nyansen på din foundation? Nå kommer Lancômes bestselger Teint Ultra Wear Foundation i 40 nyanser!

Lancôme er en av de store gigantene innen skjønnhet, blant annet når det gjelder foundation. For at enda flere skal kunne finne sin perfekte nyanse av bestselgeren Teint Idole Ultra Wear Foundation, utvides sortimentet nå fra 24 til hele 40 nyanser. Teint Idole Ultra Wear ble lansert allerede i 1997 og er en oljefri foundation som sitter i opptil 24 timer. Den er byggbar og kan brukes både på dag- og kveldstid, avhengig av hvordan du påfører den.

– Hos Lancôme tror vi på mangfold, og endelig kan vi tilby 40 ulike nyanser av vår mest populære foundation. Det høres kanskje overfladisk ut, men for oss handler dette om noe mye viktigere enn foundation. Vi ser styrken i mangfold, sier Wibke Paschen, Brand Director hos Lancôme.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation

Kjøp her

Eksperten tipser - slik får du det perfekte grunnlaget

Hva er dine beste tips for å få et godt grunnlag?
– Forutsetningen for et fint grunnlag er hudpleien. Hvis du ikke har en god hudpleierutine, spiller det ingen rolle hvor avansert foundation du bruker. Trinn nummer to er å finne ut hva slags hudtype du har, slik at du kan velge riktig foundation. Ulike typer foundation passer til ulike hudtyper. For å få makeupen til å holde bedre utover dagen, kan du ha behov for en primer. Den hjelper til å trylle bort skavanker som fine linjer, tørre partier, store porer og blankhet. Foundation kan påføres på forskjellige måter, avhengig av hva du foretrekker og hvilket resultat du ønsker. Du kan bruke fingrene, en kost eller en svamp. Selv elsker jeg å bruke kost, sier Thomas Sidén, makeupartist hos Lancôme.

Hva er det som er bra med Teint Idole Ultra Wear Foundation?
– Den passer for personer med fet og blank hud, men også personer med blandingshud. Den hjelper huden å holde seg matt hele dagen, og den sitter fra morgen til kveld. Dessuten kan den bygges opp fra lett hverdagsdekning til en mer heldekkende variant til fest. Og med de 40 nyansene som nå finnes i serien, kan alle finne sin perfekte nyanse.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331