Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

How to: Glow up!

Eksperttips
Alle drømmer vi om en hud full av glød. KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan du legger en makeupbase med wow glow.

BeautyAct – Make your confidence shine!

Trend
Endelig lanseres etterlengtede BeautyAct eksklusivt hos oss på KICKS! Her presenterer vi stolt noen favoritter du ikke vil gå glipp av. Vær forberedt på å finne flere nye beautyfavoritter!

Top 10 makeup by BeautyAct

Eksperttips
Var KICKS Beauty en del av din makeuprutine? Her er en guide til produktene fra BeautyAct by KICKS som gjør at du ikke trenger å savne dine gamle favoritter. Er du på jakt etter det perfekte makeupproduktet så har BeautyAct garantert det du trenger!

Bestselgende favoritter

Eksperttips
Det finnes gullkorn som har fast plass i alle beautyelskeres rutine, og som alltid leverer. Her er 10 av storselgerne som medlemmene av KICKS Club hyller år etter år – de produktene som er aller mest elsket!

FLAER: Let's make makup magic!

Trend
Med velvalgte makeupredskaper blir det enklere å skape kreativ makeup. Derfor er vi i KICKS ekstra glade for å kunne ønske velkommen det nye varemerket Flaer, som har alt du trenger for å pensle som en proff.

Sånn setter du på løsvipper

Eksperttips
Får du ikke helt til å skape perfekte løsvipper? KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du setter på lekre løsvipper som setter øynene dine i fokus!

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om sine favorittprodukter som setter fokus på øyne, vipper og bryn.

Sånn finner du riktig concealer

Eksperttips
Concealeren er tryllestaven i sminkepungen som får alt fra mørke ringer til røde prikker til å forsvinne. KICKS sin makeupartist Åsa, guider deg til de riktige produktene – og gir deg eksperttipsene som hjelper deg å kamuflere som en proff!

Topp fem beste pudder

Eksperttips
Rett pudder gir perfekt finish og får makeupen til å holde mye lenger. Her er superpudderne som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt topp omtale på kicks.no.

Sånn bruker du beautyhelten MAC FIX+

Eksperttips
Er det en fuktgivende ansiktsspray? En primer? Eller en fikseringsspray? MACs ikoniske Fix+ er faktisk alt dette – og mye mer! Vi avslører smarte beauty hacks slik at du kan få mest mulig ut av denne populære beautyhelten.

Ekspertene tipser: Våre basefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om favorittene som gir den perfekte basen.

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Party Act!

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Sports Act!

Derfor elsker alle Diorshow mascara

Eksperttips
Diors ikoniske mascara med sin effektfulle kost er et av de mest populære produktene i makeuphistorien, takket være en tannbørste! Dette er historien om Diorshow Mascara.

Ekspertene tipser: Våre beautyfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produktene de alltid sverger til. Her er deres egne favoritter!

7 produkter som gjør deg sommerfin

Trend
Feir sommeren med 7 blomster under hodeputen og 7 sommerprodukter i sminkepungen. Her er produktene og makeuptriksene som får looken til å holde stilen hele sommerenfesten – fra dag til kveld!

Riktig grunnlag med primer

Slik gjør du
EN PRIMER SØRGER FOR et perfekt makeupgrunnlag. Den gjør din foundation jevnere og gjør at den sitter bedre. Det er med andre ord akkurat som når du maler en vegg eller møbler – huden din må grunnes på rett måte. Ta utgangspunkt i det nettopp din hud trenger og hvilken finish du vil ha, når du velger din favoritt.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331