Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Proffe makeup-hacks for hooded eyes

Eksperttips
Har du hooded eyes og trenger tips om hvordan du legger din lekreste øyemakeup? Her tipser vi om teknikken du skal bruke for å legge en definert eyeliner, og hvordan du skal påføre øyenskyggen for best mulig resultat.

Øyenskyggen som setter øyefargen i fokus

Eksperttips
Skimrende sølv eller varme toner av oransje og gull? Her veileder vi deg til øyenskyggen som får øyefargen din til å poppe, til fest og til hverdags.

Tips om de beste øyenskyggene for moden hud

Eksperttips
Hvilken øyenskygge skal jeg velge hvis jeg har moden hud? Her gir vi våre beste tips om skyggene som passer for deg som er litt eldre. kicks.se

How to – Enkel manikyr med striper

Eksperttips
Negler med fine mønstre ser avanserte ut, men er lettere enn du tror å fikse! KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan man lager en trendy manikyr med striper.

Din ultimate sminkekostguide: gode børster for ulike makeuplooker

Eksperttips
Fargesprakende festmakeup eller naturlig hverdagslook? La sminkekostene sette looken! I denne guiden tipser vi om sminkekostene som tar makeuprutinen til neste nivå, og hvordan du best tar vare på dem.

Slik bruker og påfører du Xlash øyevippeserum

Eksperttips
Vipper så lange og fyldige at de nesten er borti brynsbenet – høres det ut som en drøm for deg? KICKS forteller alt om Xlash øyevippeserum – hvordan det hjelper vippene dine å bli lengre, og hvordan du bruker serumet for best mulig resultat.

Best i test eyelinere 2021 ifølge våre klubbmedlemmer

Eksperttips
Eyelineren er et av de viktigste yndlingsproduktene i våre sminkepunger. Leter du etter en ny favoritt? Disse eyelinerne er best i test og fått høyeste score av våre klubbmedlemmer på kicks.no.

6 hacks for makeupen din

Eksperttips
Malin Johansson, makeupartist på KICKS, deler sine beste makeuphacks. Smink deg som en proff med disse smarte tipsene!

Best i test solpudder 2021 ifølge våre klubbmedlemmer

Eksperttips
En bronzer eller ett solpudder er en perfekt måte å få fram vårfølelsen, men funker like bra når du ønsker litt ekstra glow. Vi hjelper deg med å finne den beste bronzeren – her er bronzerne og solpudderne som er best i test av våre klubbmeldemmer!

Den perfekte sminken til 17. Mai med Ragnhild "RMA Beauty"

Eksperttips
Influencer og makeupartist Ragnhild "RMA Beauty" viser hvordan du legger en makeuplook som passer perfekt til 17. Mai. Ragnhild legger fokus på glød og holdbarhet, så du kan få en herlig makeup med masse glow som holder hele dagen! Se tutorialen og legg makeupen steg for steg.

Makeuptrend 2021: Det nye svarte

Eksperttips
Vårens makeuptrender er vanligvis preget av pastellfarger. Men våren 2021 handler i stedet om intens svart farge og kraftige innramminger. La deg inspirere av den nye trendsotingen!

De beste mascaraene for sensitive øyne

Eksperttips
Irriterte og rennende øyne? KICKS går gjennom hvilke mascaraer som er skånsomme mot sensitive øyne – og hvilke stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331