Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KICKS foundationguide: finn din perfekte foundation

Eksperttips
Når du er på jakt etter en perfekt foundation, må du først bestemme hvilken type finish du vil ha. Du fårhjelp av KICKS' store foundationguide til å finne din nye favoritt.

Slik velger du rett CC-krem fra It Cosmetics

Eksperttips
Er det vanskelig å finne det perfekte grunnlaget? Vil du ha et matt resultat, glød eller noe midt imellom? Kanskje du har et hudproblem og synes det er vanskelig å finne noe som passer din følsomme hud? Bli kjent med It Cosmetics’ kulterklærte CC-krem Your Skin But Better CC Cream, som finnes i tre varianter. Alt for at nettopp du skal føle deg vakker innenfra og ut!

Take cover! KICKS store concealerguide

Eksperttips
Dekke, lysne eller fargekorrigere? En concealer kan gjøre mye for looken. Vi hjelper deg å finne det produktet som passer deg og dine behov.

Finn din perfekte primer

Eksperttips
For å få makeupen til å sitte perfekt og holde lenger, må du først legge primer. Vi vet hvilken som passer for nettopp deg!

I woke up like this: nittitallsinspirert sotning

Slik gjør du
Nittitallsinspirert soting, som fører tankene til grunge og kulterklærte rockeband, figurerte hyppig på catwalkvisningene for høsten og vinteren. Hemmeligheten bak looken er nonsjalanse og en «sjuskete» påføring. KICKS tipser!

Makeuptrend: Alltid rødt, alltid rett

Røde lepper er skjønnhetens motstykke til motens lille sorte – en sann klassiker som aldri går av moten. Det at røde lepper ofte vekker sterke følelser, er blitt utnyttet av mange fargerike kvinner opp gjennom historien. KICKS forteller hvordan – og hjelper deg å finne den perfekte røde nyansen som vil gjøre deg til en lipstick queen.

Sminketrend 2019: Bold is beautiful

Gjør deg klar for en fargesterk makeup! Denne våren er det øynene som står i fokus. KICKS viser deg hvordan du skaper noen av sesongens heteste trender.

Brow Eyed Girl: KICKS øyenbrynsskole

Eksperttips
Hvordan øyebrynene dine ser ut – deres form, tykkelse og farge – påvirker faktiskhele utseendet. KICKS guider deg til deperfekte brynproduktene – for akkurat deg!

More of your holiday looks: Julelookene deres

All i want for Christmas is you… desember er virkelig måneden for koselige og festlige sammenkomster. Her er noen av deres fineste julelooker.

Shop looken: Pretty in pink

Slik gjør du
En gamle myten om at rødt og rosa ikke passer sammen, kan vi forkaste én gang for alle. De passer så absolutt sammen, og det er superhot akkurat nå!

Shop looken: Golden hits - perfekt til julefesten

Slik gjør du
Ull og rødt er en klassisk kombo – og looken blir finest om du dropper klassisk julerød og heller velger en dyp, mørkerød nyanse på leppene.

IT Cosmetics: makeupen som gir deg bedre hud

Da programlederen Jamie Kern Lima fikk rosacea, oppdaget hun at det ikke fantes makeup som både skjuler og motvirker problemhud. I samarbeid med hudleger utviklet hun It Cosmetics, det pleiende makeupmerket med produkter som er enkle å bruke, og som smelter inn i huden. It Cosmetics har allerede gjort braksuksess i USA og Canada – nå finner du endelig produktene i Norge, eksklusivt hos KICKS!

It Cosmetics: De 5 beste produktene

Eksperttips
It Cosmetics er supersuksessen fra USA. Administrerende direktør og ansikt utad er Jamie Kern Lima, som har bygget opp varemerket fra grunnen av basert på sitt eget hudproblem, alvorlig rosacea. It Cosmetics lager makeup som i bunn og grunn er hudpleie, og alle produktene inneholder pleiende ingredienser som på lang sikt gjør huden bedre. Sammen med plastikkirurger og dermatologer har de utviklet produkter som passer både de med normal og med svært sensitiv hud. Her presenterer vi It Cosmetics fem bestselgende produkter.

Høstens trendfarger: fokus på lepper- & negler

I høst er rødt, beige, orange og vinrødt som gjelder om du vil følge trenden. Det er mange ulike nyanser innen hver fargekategori, så muligheten er uendelige.

All eyes on me: maksimer intensiteten

Når du vil at blikket ditt skal ha maks intensitet, er trikset å legge svart farge så nær øynene som mulig. Kullsvart kajalblyant på våtkanten gir et blikk som ingen overser.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331