Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Sånn får du en glamorøs nyttårslook

Trend
For den mest glamorøse kvelden i året er makeuplooken din ekstra viktig. Og selvfølgelig er det en god unnskyldning til å investere i både glitter og falske øyevipper! KICKS makeup-artist Åsa Östergren viser - steg for steg - hvordan man fikser et makeuplook som er like trendy som den er glamorøs.

Ekspertenes nyttårsfavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om produktene som gjør nyttårsaften ekstra glitrende og glamorøs!

Røde lepper på tre måter

Trend
Røde lepper er like fint til jul som det er trendy denne sesongen. Å si at rødt er riktig har aldri vært mer sant! KICKS makeup-artist Åsa Östergren viser hvordan man kan bruke røde lepper på tre stilige måter!

Finn din nye favorittmascara fra BeautyAct

Eksperttips
Er du også hele tiden på jakt etter den perfekte mascaraen? Uansett om du vil ha mer volum, mer lengde eller mer bøy, har BeautyAct en mascara for deg! Med denne enkle mascaraguiden finner du lett din nye vippefavoritt! Alle mascaraene fra BeautyAct er: + Oftamologisk testet (testet i samråd med øyeleger for sikker bruk rundt øynene) + 100% veganske + Parfymefrie

Long-lasting basemakeup med NARS

Eksperttips
NARS nye foundation og concealer har landet hos oss på KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser steg for steg hvordan du fikser en perfekt fløyelsaktig base med NARS Soft Matte Complete Collection og gir deg de beste foundation tipsene som gjør at basen din holder hele dagen – og kvelden.

Trendy smokey eye på 5 minutter

Slik gjør du
En sotede look trenger ikke alltid å være svart. Den mest trendy sotingen akkurat nå er i metalliske farger som fører tankene til edelstener. KICKS makeupartist Åsa Östergren viser hvor raskt du kan få en rubinrød øyemakeup i tre steg.

The Flirty Act

Slik gjør du
Den perfekte trendy looken til alle julens fester. En stilren, men leken look der multifunksjonelt og glød står i fokus. Vi lover at alles blikk vil være rettet mot deg!

The Festive Act

Trend
En look som holder hele kvelden og passer ypperlig til de store festene! Trendy nyanser som kobber og rosa står i fokus i denne anvendelige, men virkelig effektfulle looken.

Sånn finner du riktig concealer

Eksperttips
Concealeren er tryllestaven i sminkepungen som får alt fra mørke ringer til røde prikker til å forsvinne. KICKS sin makeupartist Åsa, guider deg til de riktige produktene – og gir deg eksperttipsene som hjelper deg å kamuflere som en proff!

Topp fem beste pudder

Eksperttips
Rett pudder gir perfekt finish og får makeupen til å holde mye lenger. Her er superpudderne som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt topp omtale på kicks.no.

Sånn bruker du beautyhelten MAC FIX+

Eksperttips
Er det en fuktgivende ansiktsspray? En primer? Eller en fikseringsspray? MACs ikoniske Fix+ er faktisk alt dette – og mye mer! Vi avslører smarte beauty hacks slik at du kan få mest mulig ut av denne populære beautyhelten.

Ekspertene tipser: Våre basefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om favorittene som gir den perfekte basen.

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Party Act!

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Sports Act!

Derfor elsker alle Diorshow mascara

Eksperttips
Diors ikoniske mascara med sin effektfulle kost er et av de mest populære produktene i makeuphistorien, takket være en tannbørste! Dette er historien om Diorshow Mascara.

Ekspertene tipser: Våre beautyfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produktene de alltid sverger til. Her er deres egne favoritter!

7 produkter som gjør deg sommerfin

Trend
Feir sommeren med 7 blomster under hodeputen og 7 sommerprodukter i sminkepungen. Her er produktene og makeuptriksene som får looken til å holde stilen hele sommerenfesten – fra dag til kveld!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331