Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Siste sjanse - 50% ekstra på salgsprisen! Fri frakt med Bring & Helthjem

Eksperttips: Få en leppestift som sitter

Eksperttips
En lekker leppestift som sitter i timevis er ikke umulig med de riktige knepene. KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du raskt kan fikse en perfekt rød leppestift som sitter hele dagen og kvelden!

Get the glow – makeupbase med glød

Eksperttips
Vi på KICKS viser deg hvordan du får en fresh makeup med masse glød, steg for steg. Den perfekte sommerlooken!

Fiks kveldslooken med Buxom

Slik gjør du
Se hvordan KICKS makeupartist Lisa legger en enkel, kjapp og effektiv kveldslook med produkter fra Buxom på bare fire steg.

Sminke til 17. Mai med Emilie Tømmerberg, steg for steg

Slik gjør du
Influencer Emilie Tømmerberg skaper en naturlig makeuplook med glød som passer perfekt til 17. Mai. I videoen viser hun hvordan hun legger sminken, steg for steg.

Stjernenes makeupartist ”Makeup gir selvtillit!”

Intervju
Buxoms makeupartist Ash K Holm sminker stjernene i Hollywood og har navn som Kim og Khloe Kardashian blant sine faste kunder. Her forteller hun til KICKS om de hotteste trendene på den røde løperen.

Get your bronze on!

Trend
Hjelp vårfargen i gang og fyll opp baderomsskapet med solkyssede produkter! Bronzer, selvbruning, highlighters og fuskefregner gir en touch av sommer og gjør deg kjapt herlig vårfresh.

Get that glow: basemakeup med glow

Intervju
KICKS makeupartist viser hvordan du fikser en makeupbase med maksimal glow, ved hjelp av Anastasias Luminous Foundation.

Trend

Topp fem beste concealere

Eksperttips
Med rett concealer kan ingen se at du har noe å skjule. Her er de dekkende produktene som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt best omtaler på kicks.no.

Få makeupen til å holde lenger: Prime, Set, Stay

Slik gjør du
La looken leve lenger! Makeup som holder hele dagen og festkvelden, er bare noen enkle steg unna. Slik gjør du.

Therese Aanoli: Sånn ble min knusktørre hud strålende

Intervju
Makeupartisten og influenseren Therese Aanonli har pigmenteringer og rosacea som krever makeup som både jevner ut hudtonen og beroliger irritert hud. Hun forteller her for KICKS hvorfor hun velger produkter fra IT Cosmetics.

The Power of Pastels

Trend
La iskrempasteller få spille hovedrollen i makeuplooken denne sesongen! Vi viser deg hvordan du leker med vårens hotteste fargepalett på både en flatterende og effektfull måte.

Bli kjent med Continu: Aktiv hårpleie

Slik gjør du
Hårpleie med aktive ingredienser gjør underverker for både hår og hodebunn. KICKS ønsker det nye hårmerket Continu velkommen, som imponerer med sine gjennomtenkte innholdsfortegnelser.

Elskede Øyepaletter

Trend
Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen. KICKS hjelper deg å finne klassikeren som passer perfekt for deg!

Slik velger du rett mascara

Slik gjør du
Mascara er et av de viktigste produktene i sminkevesken, men til tross for det enorme utvalget kan det være vanskelig å finne den rette. Trikset er å velge den mascarabørsten som er best for nettopp deg! KICKS forteller deg hvordan.

Rett valg til dine øyenbryn

Eksperttips
Vanskelig å velge brynsprodukt? KICKS hjelper deg å finne produktene som former, fikserer og fremhever nettopp dine øyebryn på den beste måten.

Det er krise om jeg går tom for settingspray!

Intervju
TV-profilen og beautyelskeren Martine Lunde åpner opp sminkepungen for KICKS’ lesere. Her forteller hun om alle sine skjønnhetsfavoritter!

"Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år"

Intervju
Vi er blitt kjent med henne som jurymedlem i svenske Idol. Her forteller Nikki Amini til KICKS om sine makeupfavoritter som hun bruker år etter år – og hvordan hun fikk bukt med problemhuden sin.

Holiday looks: Magisk Makeup til jul & nyttår

Slik gjør du
I vinter er det ikke bare øynene som glitrer om kapp med julelysene. KICKS viser hvordan du forsterker sesongens magiske festfølelse med den hotteste beautytrenden akkurat nå – glittermakeup!

Få looken: Halloween Queen med Linda Hallberg

Slik gjør du
Halloween nærmer seg og ditt kostyme er klart. Men glem ikke det viktigste – en fantastisk makeup! Linda Hallberg viser, steg for steg, hvordan du enkelt fikser en kjapp og effektiv look som gjør deg til halloween queen!

Fiks looken med Buxom

Slik gjør du
Buxom er framfor alt kjent for sine plumpende leppeprodukter. KICKS makeupartist Lisa Fredriksson viser, steg for steg, hvordan du fikser en makeuplook med Buxoms fantastiske sortiment.

Høsten ifølge MAC

Slik gjør du
MAC fikser makeupen til alle verdens catwalkvisninger. Deres makeupartist Massimo Mazzotta har skapt tre looks som oppsummerer sesongens hotteste trender – eksklusivt for KICKS. Hvilken velger du?

Alle øyne på Darja Barannik

Intervju
Vi elsker å la oss inspirere av influenceren Darja Baranniks personlige stil på Instagram. Her gir hun supertipsene for å få øynene til å stråle og øyenskyggen til å holde, og som gjør øyebrynene fantastiske.

Perfekt basemakeup i 3 steg

Slik gjør du
KICKS makeupartister viser hvordan du fikser en fin og holdbar makeupbase med Smashbox i 3 enkle steg – prime, prefect, set! Alle produkter i filmen er veganske og cruelty-free!

Pakk sommerens skjønnhetsfavoritter

Slik gjør du
Innholdet i sommerens sminkeveske krever nøye planlegging. Pakk lett og rett for nettopp ditt feriemål!

Sommerens festmakeup steg for steg

Slik gjør du
Fiks sommerens festmakeup – steg for steg Festivalsesongen og de morsomme sommerfestene nærmer seg, og dermed får vi også anledning til å rocke makeupen litt ekstra! Slå deg løs med Festival Collection fra KICKS Beauty, som er full av strålende glød, uimotståelige krystaller og solvarme farger. Slik legger du en flott festsminke, trinn for trinn.

Sommerglow med Loreal Paris

Eksperttips
Få sommerglow med med L'oréal Paris! KICKS makeupartist Olivia gir den svenske bloggeren og influenseren Ellinor Löfgren en look som passer like bra til hete sommerkvelder som en vanlig dag på jobben.

Alle elsker gult

Trend
Match makeupen med sommerens solskinn og den gule trenden som for øyeblikket lyser sterkest på motehimmelen. Vi gir deg eksperttipsene og veileder deg til produktene som fikser sesongens sol-hotte looker!

More of Shay Mitchell

Intervju
Du har sett henne i Pretty Little Liars og den nye Netflix-serien You. Til KICKS forteller skuespilleren og Buxom-ambassadøren Shay Mitchell om sine favorittprodukter, hvordan hun sminker seg til fest og hvordan hun ble opptatt av skjønnhet.

Enkle tips for løsvipper

Slik gjør du
Falske øyevipper gir utseendet et øyeblikkelig løft – det gjelder bare å beherske teknikken. Med disse smarte tipsene blir det enkelt å få til falske vipper!

LANCÔME HYPNÔSE FEIRER 15 ÅR: ELSKET KLASSIKER

Eksperttips
Hvert minutt selges det 13 eksemplarer av Lancômes ikoniske maskara Hypnôse rundt om i verden. I år fyller den elskede klassikeren 15 år – men hvorfor er den egentlig så populær?

KICKS foundationguide: finn din perfekte foundation

Eksperttips
Når du er på jakt etter en perfekt foundation, må du først bestemme hvilken type finish du vil ha. Du fårhjelp av KICKS' store foundationguide til å finne din nye favoritt.

Slik velger du rett CC-krem fra It Cosmetics

Eksperttips
Er det vanskelig å finne det perfekte grunnlaget? Vil du ha et matt resultat, glød eller noe midt imellom? Kanskje du har et hudproblem og synes det er vanskelig å finne noe som passer din følsomme hud? Bli kjent med It Cosmetics’ kulterklærte CC-krem Your Skin But Better CC Cream, som finnes i tre varianter. Alt for at nettopp du skal føle deg vakker innenfra og ut!

Take cover! KICKS store concealerguide

Eksperttips
Dekke, lysne eller fargekorrigere? En concealer kan gjøre mye for looken. Vi hjelper deg å finne det produktet som passer deg og dine behov.

Finn din perfekte primer

Eksperttips
For å få makeupen til å sitte perfekt og holde lenger, må du først legge primer. Vi vet hvilken som passer for nettopp deg!

I woke up like this: nittitallsinspirert sotning

Slik gjør du
Nittitallsinspirert soting, som fører tankene til grunge og kulterklærte rockeband, figurerte hyppig på catwalkvisningene for høsten og vinteren. Hemmeligheten bak looken er nonsjalanse og en «sjuskete» påføring. KICKS tipser!

Ekspertene tipser: Våre beautyfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produktene de alltid sverger til. Her er deres egne favoritter!

7 produkter som gjør deg sommerfin

Trend
Feir sommeren med 7 blomster under hodeputen og 7 sommerprodukter i sminkepungen. Her er produktene og makeuptriksene som får looken til å holde stilen hele sommerenfesten – fra dag til kveld!

Riktig grunnlag med primer

Slik gjør du
EN PRIMER SØRGER FOR et perfekt makeupgrunnlag. Den gjør din foundation jevnere og gjør at den sitter bedre. Det er med andre ord akkurat som når du maler en vegg eller møbler – huden din må grunnes på rett måte. Ta utgangspunkt i det nettopp din hud trenger og hvilken finish du vil ha, når du velger din favoritt.

Finn riktig foundation i 3 enkle steg

Slik gjør du
Basen er det første og viktigste steget i makeuprutinen – og nøkkelproduktet er selvfølgelig en virkelig god foundation. Du får hjelp av KICKS store foundationguide til å finne rett foundation på tre enkle steg.

KICKS’ guide til din beste mascara

Slik gjør du
Mascara er vårt aller mest populære (og brukte) makeupprodukt. Uansett om du drømmer om volum, lengde eller ekstra mye drama – KICKS veileder deg til den mascaraen som passer for nettopp deg. Tips! Jobb raskt, så unngår du klumper når du legger flere lag mascara. Så snart produktet har tørket, blir det lettere klumper når du påfører mer.

Makeuptrend: Alltid rødt, alltid rett

Trend
Røde lepper er skjønnhetens motstykke til motens lille sorte – en sann klassiker som aldri går av moten. Det at røde lepper ofte vekker sterke følelser, er blitt utnyttet av mange fargerike kvinner opp gjennom historien. KICKS forteller hvordan – og hjelper deg å finne den perfekte røde nyansen som vil gjøre deg til en lipstick queen.

Sminketrend 2019: Bold is beautiful

Trend
Gjør deg klar for en fargesterk makeup! Denne våren er det øynene som står i fokus. KICKS viser deg hvordan du skaper noen av sesongens heteste trender.

Brow Eyed Girl: KICKS øyenbrynsskole

Eksperttips
Hvordan øyebrynene dine ser ut – deres form, tykkelse og farge – påvirker faktiskhele utseendet. KICKS guider deg til deperfekte brynproduktene – for akkurat deg!

More of your holiday looks: Julelookene deres

Trend
All i want for Christmas is you… desember er virkelig måneden for koselige og festlige sammenkomster. Her er noen av deres fineste julelooker.

Shop looken: Pretty in pink

Slik gjør du
En gamle myten om at rødt og rosa ikke passer sammen, kan vi forkaste én gang for alle. De passer så absolutt sammen, og det er superhot akkurat nå!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331