Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 26.11: 25% på duft. Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Jo Malone, Chanel, Tom Ford, kalendere & gaveesker.

Get the look: Kylie Glam

Slik gjør du
Nå har vi endelig Kylie by Kylie Jenner hos oss i KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du får Kylies velkjente glamorøse look med perfekt eyeliner, solkyssede kinn og supervakre nude-lepper.

Get the look: Kylie Lip Glam

Slik gjør du
Nå har vi endelig Kylie by Kylie Jenner hos oss i KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser deg hvordan du skaffer deg Kylies glamorøse look med perfekte røde lepper og masse glød.

Ekspertene tipser: Disse produktene gjør vi et kupp på under Black Week!

Eksperttips
Den største kuppsesongen for skjønnhetsprodukter er her — men hva ser KICKS’ egne skjønneksperter selv etter under Black Week?

Glamorøs nyttårslook

Slik gjør du
Til den mest glamorøse kvelden i året er din makeuplook ekstra viktig. Og det er selvfølgelig en god anledning til å satse på både glitrende metall og løsvipper! KICKS’ makeupartist Åsa viser – trinn for trinn – hvordan du skaper en jule- og nyttårsmakeup som er like trendy som glamorøs.

Kylie Jenner: “Makeup er en form for kunst”

Intervju
Som den yngste søsteren i en av verdens mest kjente familier, vokste Kylie Jenner opp foran TV-kameraene, men det var da hun lanserte sine flytende leppestifter at hun ble en superstjerne i skjønnhetsverdenen. Her byr hun oss på sine beste hudpleie- og sminketips.

Påfør rouge: Slik får du naturlig rosenrøde kinn

Slik gjør du
En fin rouge er prikken over i-en i enhver makeuplook. Og du kan raskt og enkelt skape rosenrøde kinn uten altfor store anstrengelser. Her veileder vi deg trinn for trinn til hvordan du påfører rouge for friske og blussende kinn!

Skremmende edderkoppsminke til Halloween!

Slik gjør du
KICKS Makeupartist Gabriel viser, trinn for trinn, hvordan du lager den perfekte Halloween-makeupen i form av en naturtro edderkopp.

Smarte tips med makeupklassikere fra Laura Mercier

Eksperttips
Laura Mercier er elsket for sine klassiske makeupprodukter. Gabriel og Venus, makeupartister på KICKS, forteller om sine favoritter og om hvordan du kan bruke dem på nye, overraskende måter.

Kylie by Kylie Jenner: ti favoritter

Eksperttips
Verdens mest populære skjønnhetsprodukter har nettopp ankommet utvalgte KICKS-butikker og kicks.no! Det feirer vi ved å presentere ti favoritter fra Kylie by Kylie Jenner, som vi lover at du ikke vil gå glipp av.

Iman Meskini: "Sminke er gøy og noe jag koser meg med"

Intervju
Med perfekt mørkerøde lepper ble hun kjent som Sana i suksesserien Skam. Privat legger den 24 år gamle skuespilleren Iman Meskini mer makeupfokus på hud og øyne. Hun forteller KICKS hvilke skjønnhetsfavoritter hun har i sminkevesken.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331