Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

You can do it: Eyeshadow like a pro

Eksperttips
KICKS makeupartist Gabriel Fontana viser steg for steg hvordan du fikser en virkelig glamorøs øyesminke med mange profesjonelle produkter og tips.

Finn din favoritt: perfekte paletter

Eksperttips
Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen! KICKS hjelper deg å finne farge-kombinasjonen som passer perfekt til nettopp deg.

Makeuptrend 2021: Det nye svarte

Eksperttips
Vårens makeuptrender er vanligvis preget av pastellfarger. Men våren 2021 handler i stedet om intens svart farge og kraftige innramminger. La deg inspirere av den nye trendsotingen!

De beste mascaraene for sensitive øyne

Eksperttips
Irriterte og rennende øyne? KICKS går gjennom hvilke mascaraer som er skånsomme mot sensitive øyne – og hvilke stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner.

BeautyAct: The New Basics

Slik gjør du
BeautyActs kreative hudpleie, makeup og makeupkoster ble umiddelbart en suksess etter lanseringen hos KICKS sist høst. Nå slipper de enda flere basefavoritter med innebygget hudpleie som får huden din til å stråle – både øyeblikkelig og på lang sikt.

Få en leppestift som sitter

Eksperttips
En lekker leppestift som sitter i timevis er ikke umulig med de riktige knepene. KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du raskt kan fikse en perfekt rød leppestift som sitter hele dagen og kvelden!

Beautyekspertenes Eye Candy

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om sine makeup-favoritter til øyne, vipper og bryn.

Få de fineste brynene

Eksperttips
Øyebrynene er ansiktets viktigste accessoir. Uansett om du vil ha dem naturlig formet eller trendy og fyldige, finnes det brynprodukter som hjelper deg å få den looken du ønsker. Slik former, fikserer og fremhever du øyebrynene på beste måte

Ekspertenes foundationfavoritter

Eksperttips
KICKS’ erfarne eksperter forteller hvilke foundations de selv velger.

Hailey Bieber "Jeg har brukt bareMinerals siden jeg var tenåring"

Intervju
Hailey Bieber er et av de mest kjente ansiktene i sin generasjon. I et eksklusivt intervju med KICKS Magazine avslører hun hva hun alltid har i sminkepungen, hvordan hun får til sine velkjente øyebryn – og hvilke nye makeupfavoritter hun bruker hver dag.

Trendy manikyr med prikker

Trend
Negler med prikker er noe av det mest trendy du kan bruke, og det er veldig lett å få til! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du får en lekker manikyr med prikker – trinn for trinn.

Brush Crush

Eksperttips
Med de rette penslene, kostene og svampene får du en enda finere makeupbase. Her er noen av favorittene i verktøykassen som hjelper deg å pensle som en proff!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331