Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

A-VITAMIN

Passer for: moden hud samt hud med akner og/eller pigmentering.
Når det gjelder antialdring, er det ingenting som slår A-vitamin og retinol, som er noe av det mest hudforyngende som finnes. Retinol er en type A-vitamin i veldig små molekyler som har evnen til å trenge ned i hudens nedre lag og stimulere cellene. På den måten styrkes og repareres hudens kollagen og elastin, noe som gjør huden spenstig og myk. A-vitamin stimulerer også cellefornyelsen, slik at hudoverflaten raskere får nye, friske hudceller og strålende glød.

Foryngene A-vitamin

Shop her

VITAMIN B3

Passer for: følsom og tørr hud, virker mot rosacea og rødflammet hud.
Vitamin B3, som i innholdsdeklarasjonen kalles niacinamid, er høyaktuelt innen hudpleie akkurat nå. Det fuktighetsgivende vitaminet øker produksjonen av fettmolekylet ceramid i huden og gjør den mer robust. Når ceramidproduksjonen øker, styrkes hudens naturlige barriere, slik at det blir lettere å bevare fuktigheten og stenge ute skadelige og irriterende stoffer. Styrkende vitamin B3 har derfor en ekstra positiv effekt på følsom og reaktiv hud.

Styrkende vitamin B3

Shop her

C-VITAMIN

Passer for: alle, spesielt deg som har pigmentflekker.
Har du problemer med pigmentforandringer, bør du passe på at hudpleien inneholder C-vitamin, som også kalles askorbinsyre. Den effektive antioksidanten bleker mørke flekker og gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler, som forårsaker rynker, slapphet og pigmentforandringer. Når huden utsettes for mye sol, blir C-vitaminet som forekommer naturlig i hudoverflaten, brutt ned. Ved å gi huden enC-vitamininnsprøyting kan du altså reparere solskader. Dessuten styrker C-vitamin kollagenet i huden, noe som gjør den fastere.

Utjevnende C-Vitamin

Shop her

E-VITAMIN

Passer for: alle hudtyper, spesielt følsom og tørr hud.
Når huden føles stresset og ute av balanse, er det E-vitamin du trenger. Reparerende E-vitamin styrker og gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere og nøytraliserer frie radikaler som påskynder hudens aldring. I likhet med C-vitamin forekommer E-vitamin naturlig i huden og brytes ned av sollys. Ved å tilføre huden E-vitamin kan du dempe rødhet på grunn av solskader og bygge opp hudens motstandskraft. Det betennelsesdempende vitaminet hjelper også mot arr og rifter. I ingredienslisten på hudpleieproduktene er E-vitamin angitt som tokoferol.

Reparerende vitamin E

Shop her

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

Alt om multimasking: slik gjør du

Slik gjør du
Ansiktsmasken er den nye stjernen på hudpleiescenen, og med den nye trenden multimasking får du et perfekt og skreddersydd resultat. KICKS’ hudterapeut Elisabeth Sätherlund forteller hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331