Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Verden beste hudpleie 2020

Trend
Det koreanske fenomenet K-Beauty har påvirket skjønnhetsverden i flere år. Nå kommer det flere trendy beautyrutiner fra alle verdenshjørner. KICKS forklarer hva de egentlig innebærer og viser den beste hudpleien!

K-Beauty, 15 lekne steg

Sheetmask, BB-cream, CC-cream, morsomme ansiktsmasker og snegleserum har alle sin opprinnelse i Sør-Korea, som er kjent for sine kitschy forpakninger og spennende ingredienser – og ikke minst for sin omfattende hudpleierutine. En koreansk kvinne bruker i gjennomsnitt mellom ti og sytten hudpleieprodukter daglig. Såkalt ”glass skin” med jevn superglød er det sørkoreanske idealet, og veien dit går gjennom en rutine med mange produkter i lag på lag.

N-BEAUTY – Naturlige superingredienser

Naturlige superingredienser Nordisk skjønnhet, eller ”scandi-beauty”, er verdenskjent for sin friske, naturlige look. N-beauty har fokus på minimalistiske produkter med arktiske ingredienser fra skog, sjø og fjell, og en sunn og jordnær rutine. Oksygenrikt brevann og antioksidantrike superbær fulle av vitaminer er eksempler på innhold i hudpleieprodukter som akkurat nå gjør varemerker fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island trendy.

J-BEAUTY – Vitenskap og rutiner

Japanerne er de som bruker mest penger på skjønnhet per person i verden – de kan skjønnhet! J-beauty står for vitenskap, teknologi, tradisjon og effektivitet med avanserte og resultatrettede produkter. Sammen med ritualer som omfatter blant annet nøye angitt massasje for ansiktet, gjør det japansk hudpleie til et av de absolutte gullkornene i skjønnhetsverdenen. Stegene i den japanske skjønnhetsrutinen dreier seg først og fremst om å beskytte og bygge opp huden, i stedet for å reparere hud som allerede er skadet.

A-BEAUTY – Økologisk og enkelt

Australsk skjønnhet kjennetegnes av ukompliserte og naturlige produkter og en less is more-filosofi. Plantebaserte, australske ingredienser, gjerne økologiske, gjør jobben uten å kreve verken mye tid, ressurser eller penger. Produktene fra ”Down Under” er ofte både multifunksjonelle og lette å bruke, noe som forklarer hvorfor de er så populære blant alle slags skjønnhetselskere over hele verden.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331