Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Verden beste hudpleie 2020

Trend
Det koreanske fenomenet K-Beauty har påvirket skjønnhetsverden i flere år. Nå kommer det flere trendy beautyrutiner fra alle verdenshjørner. KICKS forklarer hva de egentlig innebærer og viser den beste hudpleien!

K-Beauty, 15 lekne steg

Sheetmask, BB-cream, CC-cream, morsomme ansiktsmasker og snegleserum har alle sin opprinnelse i Sør-Korea, som er kjent for sine kitschy forpakninger og spennende ingredienser – og ikke minst for sin omfattende hudpleierutine. En koreansk kvinne bruker i gjennomsnitt mellom ti og sytten hudpleieprodukter daglig. Såkalt ”glass skin” med jevn superglød er det sørkoreanske idealet, og veien dit går gjennom en rutine med mange produkter i lag på lag.

N-BEAUTY – Naturlige superingredienser

Naturlige superingredienser Nordisk skjønnhet, eller ”scandi-beauty”, er verdenskjent for sin friske, naturlige look. N-beauty har fokus på minimalistiske produkter med arktiske ingredienser fra skog, sjø og fjell, og en sunn og jordnær rutine. Oksygenrikt brevann og antioksidantrike superbær fulle av vitaminer er eksempler på innhold i hudpleieprodukter som akkurat nå gjør varemerker fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island trendy.

J-BEAUTY – Vitenskap og rutiner

Japanerne er de som bruker mest penger på skjønnhet per person i verden – de kan skjønnhet! J-beauty står for vitenskap, teknologi, tradisjon og effektivitet med avanserte og resultatrettede produkter. Sammen med ritualer som omfatter blant annet nøye angitt massasje for ansiktet, gjør det japansk hudpleie til et av de absolutte gullkornene i skjønnhetsverdenen. Stegene i den japanske skjønnhetsrutinen dreier seg først og fremst om å beskytte og bygge opp huden, i stedet for å reparere hud som allerede er skadet.

A-BEAUTY – Økologisk og enkelt

Australsk skjønnhet kjennetegnes av ukompliserte og naturlige produkter og en less is more-filosofi. Plantebaserte, australske ingredienser, gjerne økologiske, gjør jobben uten å kreve verken mye tid, ressurser eller penger. Produktene fra ”Down Under” er ofte både multifunksjonelle og lette å bruke, noe som forklarer hvorfor de er så populære blant alle slags skjønnhetselskere over hele verden.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331