Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Tre trinn til hud med maksimal glød

Slik gjør du
Å spise mye bær og brokkoli samt sørge for å få nok søvn er et godt Utgangspunkt når du vil ha hud med maks glød, men det er også viktig å velge riktige hudpleie- og makeupprodukter. KICKS forteller deg hvordan!

1. Velg riktig hudpleie

At vi ønsker oss sunn hud med en naturlig vakker glød, er ingen ny trend – tvert imot. Før ble det kalt ferskenhud, nå sier vi glød. Forutsetningene er imidlertid de samme: Vi må ta vare på huden. Første bud er selvsagt å sove godt, drikke nok vann og spise mat med mye antioksidanter, som frukt og grønt (spesielt bær). I tillegg er hudpleien viktig. Skal du få hud med maks glød, må du holde hudoverflaten glatt og fri for døde hudceller samt sørge for fuktighetsbalanse. Eksfolierende produkter – som peeling av ulike slag, og fuktighetsgivende serum, ansiktsmasker og hudkremer – gjør jobben! 

2. Underlag med frisk glød

Når huden er grundig eksfoliert og fuktet, er det på tide å forsterke den naturlige gløden – og fuske frem enda mer glød – ved hjelp av makeup. Grunn med en glødgivende primer, for eksempel primerolje. Påfør den enten over hele ansiktet eller på utvalgte punkter som kinnbeina og nesebeinet. Du kan også bruke din vanlige primer og blande i noen dråper primerolje for å skape ekstra glød. Velg så en foundation med glødgivende virkning. Nå finnes det både lettere varianter som minner om BB-kremer og fargede dagkremer, og mer dekkende produkter som likevel gir naturlig glød. Uansett hva du velger, kan det være lurt å påføre makeupunderlaget med en fuktet makeupsvamp. Da blir resultatet naturlig og jevnt, og hudens naturlige glød skinner gjennom. Samtidig unngår du at makeupen føles og ser for tykk og kladdete ut.

3. Velg riktig higligther

Highlighter, illuminator, luminizer, glow enhancer…kjært barn har mange navn, og i dette tilfellet også mange former og konsistenser. Enten du velger stift, flytende krem eller pudder (fås både presset og løst), vil highlighteren inneholde lysreflekterende og skinnende partikler som gir huden den etterlengtede gløden. Hva slags highlighter du velger, er egentlig en smakssak. Generelt sett er flytende kremer og stifter gode alternativer dersom du har tørr hud, mens pudderbaserte highlightere kan gi et mer holdbart resultat hvis du har fet hud. Påfør highlighter på kinnbeina og hakespissen, langs nesebeinet, over amorbuen og øyenbrynene, innerst i øyekrokene og ved tinningene hvis du vil at resultatet skal se ut som naturlig glød. Let’s glow, girl!

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331