Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Topp 5 beste serum 2021

Eksperttips
Å ha rett serum i hudpleierutinen kan gjøre stor forskjell for huden. Her er superserumene som får topp karakter av medlemmene av KICKS Club. Opplev Topp fem beste serum i 2021!

1. OPPDATERT STORSELGER

Shop Lancome

”Det beste serumet jeg har prøvd. Jeg har blandingshud som får tørre områder når det er kaldt ute. Dette serumet hjelper mot dette og får i tillegg porene mine til å trekke seg sammen.”– Line

Hvert sjette sekund blir det solgt en flaske Génifique Serum et eller annet sted i verden! Seru-met jobber med de ti vanligste tegnene på hudaldring og inneholder pre- og probiotika, som styrker hudens celler og immunforsvar.2. 

2. IKONISK NATTSERUM

Shop Estee Lauder

”Elsker dette serumet. Huden min får en fin glød dagen etter, huden ser jevnere ut, og uren-hetene forsvinner. Min favoritt, og kommer alltid til å være et produkt jeg sverger til.” – Ingrid

Advanced Night Repair, som ble lansert i 1982, er storselgeren som er elsket for sin evne til å reparere, beskytte og fornye huden. Mens du sover, hjelper serumet med å gjenopprette huden, samtidig som hyaluronsyre tilfører fuktighet.

3. NATURLIG ANTI-AGE

Shop Clarins

”Det er heeeelt fantastisk og lukter så utrolig godt! Har anbefalt det til flere venninner og min mor på over 70 år! Alle er blitt ‘hekta’!” – Vivian G.

Clarins populære Double Serum med 21 kraftfulle planteekstrakter jobber effektivt med linjer, fasthet og pigmenteringer, samtidig som det tilfører fuktighet i dybden. Dessuten gir det næring og reparerer alle hudtyper.

4. HUDPLEIE FRA HAVET

Shop Biotherm

”Serumet fukter huden hele dagen. Den har nå fått mer glød og vitalitet. Som helt ny hud. Serumet lukter mildt og delikat.” – Beate

I hjertet av alle Biotherms produkter finner vi Life Plankton, en pleiende mikroorganisme som ble oppdaget i det mineralrike kildevannet i de franske Pyreneene på 1950-tallet. Life Plankton er signaturingrediensen i dette serumet som forynger, tilfører fuktighet og gir fantastisk glød.

5. FUKTBOOSTENDE KAPSLER

Shop ELizabeth Arden

Har av og til meget tørr hud, og da er denne perfekt! Gir masse fukt og silkemyk hud.” – Marit

Elizabeth Arden lanserte verdens første serum i kapselform i 1990. Kapslene inneholder alt huden trenger for å se opplagt ut – blant annet mye ceramider og fettsyrer, som er nettopp de stoffene vi mister i hudens øverste lag når vi blir tørre eller eldre.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort