Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Tips til hvordan du bruker og påfører øyekrem

Eksperttips
Er du usikker på om du påfører øyekremen på riktig måte? I denne guiden forteller vi deg hvordan du påfører øyekremen for best mulige effekt. Huden under øynene skiller seg fra resten av ansiktet. Den er både tynnere, mer følsom og blir lettere irritert – derfor må området smøres inn med en spesialtilpasset øyekrem. Er du usikker på hvordan du skal bruker den? Vi forteller deg hvordan!

Hvis du plasserer en finger forsiktig under øyet, kan du kanskje kjenne at huden føles forskjellig fra resten av ansiktet. Og det er ikke bare en fornemmelse. Huden under øyet er faktisk tynnere enn huden i resten av ansiktet. Det betyr også at den er mer følsom og at den blir lettere irritert. En øyekrem er tilpasset den følsomme huden rundt øynene og har vanligvis en lettere konsistens enn dag- og nattkrem, det gjør at de velgjørende stoffene lettere kan absorberes. Men det er ikke bare hvilken krem du bruker under øynene dine som er viktig – men også hvordan du bruker den. Riktig bruk og påføring av øyekrem vil gjøre huden rundt det følsomme øyeområdet ekstra sunn og frisk!

Bruk en øyekrem tilpasset din hudtype

Når du bruker øyekrem, er det viktig at den er tilpasset din hudtype. Hvis du har tørr hud rundt øynene, kan øyekremen gjerne være litt fetere og inneholde fuktighetsgivende ingredienser. Hvis du har sensitiv hud, skal du se etter skånsomme ingredienser som ikke irriterer. For deg med moden hud passer en øyekrem med en hudforyngende effekt – og gjerne med fuktighet som holder tørrhetslinjer unna. Hvis du har fet hud, bør du også gå for en fuktighetsgivende øyekrem. For lite fuktighet kan føre til at huden overproduserer talg, noe som bidrar til at huden blir enda fetere.

Slik påfører du øyekrem – trinn for trinn

Steg 1. Rens med en skånsom rengjøring

Før du påfører øyekrem, må du rengjøre huden slik at de velgjørende stoffene kan absorberes av huden. Siden huden rundt øynene er følsom, er en mild rengjøring å foretrekke. Unngå rengjøring med eksfolierende effekt, og sats heller på en rengjøring som inneholder milde ingredienser – gjerne en som maksimerer fuktigheten!

Steg 2. Påfør serum før øyekrem

Øyekremen skal brukes sist i hudpleierutinen –  det vil si etter at du har renset huden og brukt etterfølgende produkter som serum.

Steg 3. Tilpass mengde etter konsistens

Hvor mye øyekrem du bør bruke, avhenger av hvilken type konsistens den har. En kremmengde på størrelse med en ert er vanligvis en god tommelfingerregel, men det kan være at du trenger mer eller mindre avhengig av om kremen er fet eller ikke. For å være på den sikre siden, kan du lese på pakken, der pleier det å stå en anbefalt mengde.

Steg 5. Ringfingeren er den beste applikatoren

På tide å påføre øyekrem! Selv om det er best å bruke fingrene til å påføre øyekrem, bør du ikke grave med fingrene i øyekremen. Det kan gjøre øyekremen din til en bakteriebombe som i verste fall kan forårsake øyeproblemer. Bruk en spatula til å ta litt øyekrem, hvis den ikke kommer i en praktisk pumpeflaske. Deretter bruker du ringfingeren til å påføre kremen. Ringfingeren er den svakeste fingeren, og dermed oppstår minst friksjon mot huden. Dutt øyekremen på huden rundt øynene dine. Unngå å gni inn kremen fordi huden er følsom.

Tips! Sett øyekremen i kjøleskapet om kvelden for ekstra kjølig effekt under morgenrutinen. Den kalde kremen demper hevelse og får blodårene til å trekke seg sammen, slik at du ser mer våken ut.

Vår bestselgende øyekrem

Se alle

Beauty Tester

Se flere
It's all in your eyes: finn riktig øyekrem
Serumtest: Finn det perfekte serumet for din hud

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331