Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30-50%!

The Basics – hudpleie som alle trenger

Eksperttips
Hvis du er på jakt etter en rask og minimal hudpleierutine, skal du fokusere på rengjøring og tilføring av fuktighet. For å holde huden frisk og sunn må du vaske bort smuss som samles på huden i løpet av dagen, uansett om du bruker makeup eller ikke. Deretter må du gi huden fuktighet med en dag- eller nattkrem som bidrar til å bevare og balansere hudens naturlige fuktighetsnivåer og fettproduksjon.

RENS Dette er et av de absolutt viktigste trinnene i hudpleierutinen din og grunnlaget for en sunn og frisk hud. Hvis du ikke rengjør huden fra sminkerester, olje og smuss, tettes porene igjen, det kan føre til urenheter og irritasjoner. Når døde hudceller samles på hudoverflaten, mister huden også sin naturlige glød. En godt rengjort hud gjør også annen hudpleie mer effektiv, fordi det gjør det lettere for huden å ta opp de pleiende stoffene.

Velg rens etter hudtypen din. Hvis du også bruker makeup- og hudpleieprodukter med SPF, er det ekstra viktig å rengjøre huden riktig slik at det ikke etterlates rester på huden. Derfor trenger du en to-trinns-rengjøring der du først fjerner makeup og SPF ved hjelp av en oljebasert rens. I neste trinn påfører du et vannbasert rengjøringsprodukt som fjerner svette og smuss. 

DAGKREM Dagkremens hovedoppgave, i tillegg til å gi fukt og mykgjøre, er å beskytte og styrke hudbarrieren din. Hvilken dagkrem du skal velge, avhenger av hudtypen din, men felles for alle hudtyper er at de trenger fuktighet i ulike former for å ha det bra. Hvis du velger en dagkrem med SPF, forkorter du hudpleierutinen ytterligere, fordi du ikke trenger å supplere med en spesiell SPF-krem. Men husk at SPF er et must for å beskytte huden mot solskader og for tidlig aldring.

NATTKREM Fordi huden din har helt andre behov når du er våken sammenlignet med når du sover, trenger du ulike produkter om morgenen og om kvelden. En dagkrem fokuserer på å gi fuktighet og beskytte huden, mens en nattkrem i stedet jobber for å reparere huden din. Når du velger nattkrem, er det viktig at du tilpasser produktet til hudtypen din og i forhold til hvilken effekt du ønsker. Det finnes blant annet nattkremer som beroliger stresset og reaktiv hud, og andre som gjenoppretter fuktighetsnivåer hos uttørket hud. Noen av de mest populære nattkremene har også antiage-effekt og bidrar til å stramme opp og reaktivere cellefornyelsen i huden.

Beauty tests

Se mer
Come Clean! Finn riktig rengjøring for deg
Dreamy Day Creams
Go all in on your skin
Only good (skin) days ahead! Finn din dagrutine

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331