Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Superboost huden med en pleiende ansiktsmaske

Slik gjør du
En bra ansiktsmaske kan gjøre underverker for en stresset hud. Dagens ansiktsmasker tilfører huden både vitaminer og næring - en perfekt hjemmeluksus å unne seg ofte!

Få produkter gir oss en slik følelse av pleiende velbehag og luksus som en ansiktsmaske! I dag har de klassiske ansiktsmaskene, som før gjerne ble kjøpt til en stund med mental avkobling med agurkskiver på øyelokkene, utviklet seg til en bortimot fullgod, superstyrkende ansiktsbehandling. De nye ansiktsmaskene kommer først og fremst fra hudpleieelskende Asia som ligger i forkant når det gjelder utvikling av såkalte sheet masks og overnight masks. De gir raskt et strålende resultat og fungerer som en superboostende vitamincocktail for huden din. 

For å finne den beste ansiktsmasken for dine behov gjelder det å prøve seg fram- så len deg godt tilbake og la maskene gjøre jobben! 

Sheet mask- tilfør fuktighet og vitaminer

Sheet mask er en utrolig effektiv maske, som gjør at huden på kort tid blir ekstremt mettet av fuktighet og får maksimal glød. Masken består av et bomullsark som er gjennomvåt med et pleiende serum, med hull for øyne, munn og nese. Arkmasken, som den kalles på norsk, hviler på huden og fungerer som et beskyttende lag som effektivt suger opp de virksomme ingrediensene. 

Vil du ha en rensende sheet mask, velger du med fordel en leiremaske. 

Overnight mask - tilfører fuktighet i dybden

Ansiktsmasker som virker under natten, trekkes raskere inn i huden og legger seg over huden som en tettsittende hinne. Fordelen med en overnight mask er at fuktigheten trenger seg dypere ned i hudlagene for å fylle på hudens depoter. Maskene er tynnere og mer gelélignende i konsistensen enn de klassiske ansiktsmaskene. 

Eye mask - reduserer hevelser og mørke ringer

Eye mask fungerer som en oppfriskende maske for den tynnere huden rundt øynene. De reduserer hovne poser under øynene og mørke ringer gjennom aktive anti-ingredienser. Masken lindrer umiddelbart tørrhet og tilfører fuktighet i dybden. Huden kjennes silkemyk etter behandling og får en glatt overflate. Oppbevar kremen eller padsen i kjøleskapet for en behgelig dempende effekt som fungerer som stresslindrende for huden.

Ansiktsmasker

Se flere

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331