Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sørg for en solsikker sommer!

Slik gjør du
Nei – i dag gjør ikke alle solkremer huden hvit og klissete. Den nye generasjonen solprodukter lar deg velge produkt etter hudtype slik at du trygt kan nyte sola. KICKS hjelper deg å finne de produktene som passer best for deg.

For deg med sensitiv hud

Velg uparfymert og ingredienser som beroliger, hvis du har sensitiv hud. Høy solfaktor beskytter dessuten både mot soleksem og solbrenthet. Faren for at huden blir irritert blir også mindre når du velger solprodukter med fysisk filter, som har ingredienser som legger seg oppå huden.

For deg med moden hud

Sola står bak over 80 prosent av hudens aldring. Det å bruke solfaktor er derfor absolutt det beste du kan gjøre for å hindre at huden eldes for tidlig. Solkrem med anti-age bidrar dessuten til å motvirke tørrhetslinjer og pigmentendringer.

For deg med tørr hud

Tørre hudtyper liker best krem og olje, som gjør huden myk samtidig som de beskytter. Velg gjerne produkter med glyserin eller hyaluronsyre, som begge er effektive fuktighetsgivere. Husk også å bruke høy solfaktor på tørr hud, som ofte har en skadet barrierefunksjon og derfor kan være ekstra følsom for sol.

For deg med fet hud

En fet hud balanseres best med lette, oljefrie produkter. Solbeskyttelse med matt finish er et godt valg ettersom det gir huden en fin overflate. Har du en tendens til å få sommerakne, forebygger du problemet med høy solfaktor. Og husk! For deg med fet hud er det ekstra viktig å bruke en spesiell krem til ansiktet og ikke bruke kroppsprodukter, som kan tette til porene.

Solsikre fakta

Hva betyr solfaktor?
Solkremens solfaktor eller SPF (Sun Protection Factor) viser hvor godt produktet beskytter mot solstråler. Solfaktor 15 filtrerer ut ca. 93 % av strålingen, mens solfaktor 50 filtrerer ut hele 98 %.

Hvordan fungerer solkrem?
Solkrem inneholder et fysisk eller kjemisk filter. Solkrem med fysisk filter fungerer som et speil på huden din. Det legger seg oppå huden og reflekterer bort strålingen. Et kjemisk filter beskytter huden ved å absorbere UV-strålene som en svamp.

Hva er UVA og UVB?
Både UVA og UVB kan øke risikoen for hudkreft, og begge formene for stråling påvirker aldringen av huden. Enkelt forklart gjør UVB deg solbrent, mens UVA gir rynker. Derfor må du beskytte deg mot både UVA og UVB.

Kilde: Svenske Strålsäkerhetsmyndigheten

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort