Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sommerens solfavoritter

Eksperttips
Fyll toalettmappen med skikkelig gode solprodukter i sommer! Her er favorittene som KICKS-medlemmene roser i solskinnet. Les omtalene deres her!

Solkremfavoritter

Se mer

1. MATTENDE LETTVEKTER - Clarins Dry Touch Sun Care Face Cream SPF30 50 ml

“En veldig god solkrem. Den trenger godt inn i huden og legger seg silkematt på huden. Skal kjøpe mer!” – Anna

En lett ansiktskrem som raskt går inn i huden, den klisser ikke og
gir en fin, matt finish. Dessuten inneholder den antioksidanter
som beskytter huden mot frie radikaler, og aloe vera som lindrer
solbrent hud.

2. VELDUFTENDE KLASSIKER - Biotherm Lait Solaire SPF 30, 400 ml

Elsker denne! Lett konsistens, trekker fort inn i huden, får ikke spor av hvite merker etter.” – Aleksandra

Lait Solaire har samme fuktgivende egenskaper og tiltalende sitrusduft som Biotherms klassiske bodylotion Lait Corporel, og kommer i en like stor flaske. Med denne storselgeren kan hele familien beskytte ansikt og kropp mot solstrålene.

3. FOR RASK OG ENKEL BRUK - Filorga UV Bronze Mist Face SPF 50+ 50 ml

“Elsker at denne kan brukes over makeup! Og høy SPF! Veldig enkel å bruke, lukter godt.” – Frida

Filorgas populære solspray inneholder fuktgivende innkapslet brevann og gir
høy solfaktor akkurat når du vil. UV Bronze Mist kan også sprayes
over makeup og er perfekt å ha i håndvesken hele sommeren.

4. BESKYTTENDE MINERALER - Clinique Mineral Sunscreen Lotion Body 125 ml

”En av de beste solkremene jeg har prøvd. Den er tynn og lett å smøre utover. Den er litt drøy i bruk, den tørker raskt og føles ikke klissete på huden.” – Marian

Pleiende bodylotion som raskt går inn i huden og passer for selv veldig sensitive hudtyper. Solfilteret består av 100 % mineraler og er et såkalt fysisk filter, som beskytter ved å reflektere solstrålene og sende dem bort.

5. GIR BÅDE BESKYTTELSE OG EN GYLLEN NYANSE - Lancôme Soleil Bronzer Smoothing Protective Cream Sun BB Cream SPF 50, 50 ml


“Deilig krem som gir en naturlig, lett dekkende farge samt at den gir god beskyttelse. Kjøper nå min tredje tube og håper solen kommer snart.” – Anna Maria Lein

Det er lett å forstå hvorfor denne BB-kremen med solfaktor 50 er så populær. Den forsiktig fargede kremen gir huden både glød og en naturlig gyllen tone, samtidig som du får høy solfaktor.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331