Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Sommerens store solguide - spørsmål og svar

Eksperttips
Med KICKS’ store solbeskyttelsesguide kan du nyte soldagene – uten at huden blir skadet. Vi svarer på alle spørsmål du har om sikker soling, slik at du kan velge de rette produktene i sommer!

Våre bestselgende solkremer for ansiktet

Shop her

HVILKEN SOLFAKTOR (SPF) BØR JEG BRUKE?

Hvor høy solfaktor du skal velge, kommer an på hvor følsom du er for sol, og hvor mye du oppholder deg i solen. Det er stor forskjell mellom solfaktor 10 og 50. De fleste trenger minst solfaktor 30. Beskytt deg gjerne også med klær og solhatt når solen er på sitt sterkeste. Det viktigste er å være forsiktig og ikke se på solkrem som en måte å forlenge tiden du er ute i solen.

HVOR OFTE MÅ JEG SMØRE MEG?

De vanligste soltabbene er at vi bruker for lite solkrem, og at vi ikke smører oss inn ofte nok. Dermed får vi ikke den beskyttelsen som er angitt på produktet. Du må først og fremst smøre deg inn før du går ut i solen. Når du så svetter og beveger deg, forsvinner kremen fra huden. Derfor må du ta på mer solkrem gjentatte ganger i løpet av dagen. Folkehelseinstituttet anbefaler at du smører deg inn minst annenhver time – og hver gang du har badet.

HVOR MYE SOLPRODUKT MÅ MAN BRUKE?

Det er vanskelig å angi en nøyaktig mengde ettersom det finnes flere typer solprodukter, for eksempel spray og krem. Påfør et sjenerøst lag som godt og vel dekker huden, uansett hvilken type du bruker.

HVILKEN TYPE SOLPRODUKT ER BEST – MOUSSE, KREM ELLER SPRAY?

Til kroppen dreier det seg bare om smak, men til ansiktet kan det være bra å velge et produkt som passer til hudtypen din. Hvis produktet er lett å påføre og føles behagelig på huden, er det større sjanse for at du bruker det, og det er det aller viktigste.

KAN JEG BRUKE SOLKREMEN FRA I FJOR?

I likhet med alle andre kosmetiske produkter har solkrem en holdbarhetsdato, som regel 6–12 måneder etter at produktet er åpnet. Hvis solkremen oppbevares varmt, mister den effekt enda fortere. Derfor skal solkrem alltid oppbevares mørkt og kjølig, og kjøp ny hver sesong så du er sikker på å få den beskyttelsen som er angitt på produktet.

HVIS JEG LIKEVEL BLIR SOLBRENT, HVORDAN TAR JEG BEST VARE PÅ HUDEN?

Et svalende og fuktighetsgivende after sun-produkt lindrer når uhellet er ute. After sun er dessuten legende og beroligende, slik at det er mindre fare for at huden flasser og blir irritert.

STEMMER DET AT NANOPARTIKLER I SOLPRODUKTER KAN VÆRE SKADELIGE? 

Nanopartiklene i solprodukter er store og legger seg som en beskyttende hinne på overflaten av huden. De er for store til å trenge inn i huden og kroppen. Det er derfor ikke noe vitenskapelig belegg for at nanopartikler i solprodukter har noen skadelig effekt.

GIR SOLFAKTOREN I DAGKREM OG FOUNDATION TILSTREKKELIG BESKYTTELSE? 


Dagkremer og makeup gir ikke samme beskyttelse som solkrem. Dessuten bruker du ikke like mye dagkrem og foundation. Ute i solen trenger du en ordentlig solkrem for å være solsikker.

TRENGER JEG SOLKREM NÅR JEG ALLEREDE ER BRUN? 

Også du som har fått brunfarge og har mørk hud, må beskytte deg i solen! Selv om mørkere hud tåler solstrålene bedre, kan du fortsatt bli solbrent og få solskader. Solfaktor beskytter deg ikke bare mot å bli solbrent, den reduserer også risikoen for pigmentflekker, hudaldring og hudkreft.

Våre bestselgende solkremer for kroppen

Shop her

Solsikre fakta

HVA BETYR SOLFAKTOR?

Solfaktor eller SPF (Sun Protection Factor) viser hvor godt produktet beskytter mot solstråler. Solfaktor 15 filtrerer ut ca. 93 % av strålingen, mens solfaktor 50 filtrerer ut hele 98 %.

HVORDAN FUNGERER SOLKREM?

Det er to typer filter som brukes i solkrem, fysiske og kjemiske. Solkrem med fysisk filter fungerer som et speil på huden din. Den legger seg oppå huden og reflekterer bort strålingen. Solkrem med kjemisk filter beskytter huden ved å absorbere UV-strålene som en svamp.

HVA ER UVA OG UVB?

Både UVA- og UVB-stråling kan øke risikoen for hudkreft, og begge formene for stråling påvirker aldringen av huden. Enkelt forklart gjør UVB deg solbrent, mens UVA gir rynker. Derfor må du beskytte deg mot både UVA og UVB.
Kilde: Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331