Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sommerens beste beauty hacks

Eksperttips
Alt er litt deiligere, lysere og lettere om sommeren. Med disse smarte tipsene gir du skjønnhetsrutinen en ekstra touch av sommer.

Sommersikker rutine

Shop ansiktspleie

Sørg for at ingrediensene i hudpleierutinen fungerer godt på dagtid når solstrålene er på sitt sterkeste. AHA-syre er for eksempel fantastisk når du vil ha glød kjapt, men går ikke godt sammen med solskinn. Velg i stedet ingredienser som vitamin C eller niacinamid når du ønsker mye glow om sommeren. Retinol gjør også huden ømfintlig for sol og skal derfor bare brukes på kveldstid om sommeren. Og husk solkrem!

Bruk solkrem. Alltid!

Shop solkrem

Det er mindre risiko for å bli solbrent i skyggen eller i overskyet vær – men UVA-strålingen som forårsaker aldring av huden, trenger gjennom både skyer og vindusruter. Derfor må vi bruke solkrem også i overskyet vær og på lange bilturer

Omsorg til føttene

Shop her

Føttene dine fortjener kjærlighet året rundt, men om sommeren er det ekstra morsomt at omsorgen er synlig i sandaler! Gå til køys med en deilig fotmaske som tar hånd om føttene mens du sover, og pynt så neglene med en av sommerens trendfarger.

Vær raus med fuktighet

Shop ger

For at huden skal stråle maksimalt etter lange dager med sol og vind, kreves fuktighet, uansett hudtype. Hold fuktighetsnivået i huden på topp med produkter som tilfører og holder på fuktighet i alle stegene i hudpleierutinen. Oppbevar produktene i kjøleskap for å få en ekstra oppfriskende og svalende følelse på dager når sommeren viser seg fra sin varmeste side!

Solkysset - sikkert og

Shop her

Den sikreste og raskeste brunfargen får du med selvbruning. Og det som er avgjørende for et fint resultat, er forberedelse. Være nøye med å eksfoliere og tilføre fuktighet – hvis huden din er jevn og myk, vil brunfargen også bli det. Påfør selvbruning rett etter bodylotion eller ansiktskrem. Når huden er lett fuktig, fordeler produktet seg jevnere og du unngår at det samler seg på tørre albuer eller knær eller andre tørre partier.

Beskytt sommerhåret

Shop her

Solstrålene sliter like mye på håret som på huden, så derfor må du også beskytte håret mot sol. Mange leave inprodukter inneholder beskyttelse mot både varme og UV-lys og tilfører dessuten mye fuktighet. Mye fuktighet hjelper også til med å holde sommerhåret friskt og fint!

Til sommerbasen

Shop her

Sommer og glow går hånd i hånd! Strålende glød i makeupbasen ordner du kjapt ved å blande flytende highlighter med din favorittfoundation. Etter noen dager i solen får du rett nyanse på foundation ved å blande den med et par dråper flytende bronzer. For alltid å ha perfekt foundationfarge hjemme er det lurt å ha en vintertone og en sommertone og blande etter årstid.

Pakk lett

Shop her

SMarte pakninger som tar minst mulig plass i toalettmappen, er topp å ta med seg på ferie. Invester i hudpleie i porsjonspakker og sesongens sett med produkter i mindre størrelse. Fyll også en miniflaske med sommerens favorittduft sånn at du alltid kan ha den med deg!

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort