Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Solsikre hudhelter fra BeautyAct

Eksperttips
BeautyAct vet nøyaktig hva vi lengter etter i solskinnet – lette, fuktighetsgivende og oppfriskende hudpleienyheter som holder huden både fin og beskyttet!

BEAUTYACT HAR GJORT suksess hos KICKS med sitt kreative sortiment med hudpleie, makeup og makeupkoster. Nå, i passe tid til sommeren, lanserer de en serie solprodukter som får huden din til å stråle – på flere måter. BeautyActs nye SPF-serie består av avanserte, dobbeltvirkende produkter med inspirasjon fra makeupverdenen. Dessuten er de fulle av hudelskende ingredienser som for eksempel vitamin E, vitamin B5 og niacinamid. Gå ikke glipp av disse gullkornene som beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråling! Du finner dem på kicks.no og i nærmeste KICKS-butikk.

1. Demper rødhet – SPF 25
Gule pigmenter gjør at denne myke dagkremen effektivt skjuler rødhet og røde kinn, samtidig som huden får en fantastisk glød. Glyserin og vitamin E holder huden fuktet hele dagen, mens pleiende vitaminderivat med blant annet niacinamid og vitamin B5 gjør hudtonen jevnere

2. Matt touch up – SPF 30
Alle har bruk for en ansiktsspray med solfaktor til sommeren! Denne florlette ansiktssprayen inneholder beskyttende antioksidanter og vitamin E. Den gir også en lekker matt finish og sørger for at makeupen holder lenger.

3. Holdbart grunnlag – SPF 30
BeautyActs store utvalg av primere er storselgere og elsket for sine fantastiske resultater. Denne utglattende primeren går raskt inn i huden og gir en perfekt base til makeup, samtidig som den beskytter mot solen.

4. Beskyttende serum – SPF 25
Dette ultralette serumet gir huden massevis av fuktighet og inneholder et pleiende vitaminderivat med blant annet niacinamid og vitamin B5 som jevner ut hudtonen.

5. Bak solbrillene – SPF 25
Den tynne huden rundt øynene må beskyttes ekstra godt mot solstrålene, det er ikke nok med bare solbriller. Denne supermyke øyekremen inneholder blant annet niacinamid, vitamin B5 og beskyttende vitamin E, som holder tørrhetslinjer på avstand.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331