Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Solkysset, kjapt og smart

Eksperttips
Den sikreste og raskeste brunfargen får du med selvbruning, som nå finnes i mange forskjellige varianter slik at det er lett å finne et produkt som passer nettopp for deg. KICKS viser vei blant de fargegivende favorittene!

Bygg opp fargen gradvis

Selvbruning gjør det lett å føle seg fresh i hverdagen uansett vær og årstid. Med produkter som gir en anelse farge hver gang du bruker dem, for eksempel Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body, oppnår du en lett og naturlig pre-sommer farge som aldri blir overdreven. Ingen vil noen gang tenke at fargen ikke er ekte!

Sov deg til brunfargen

Forbered kroppen om kvelden, for eksempel med KICKS Overnight Self Tan Body Butter, så våkner du med en gyllen tone neste morgen.

Skreddersy med dråper

Å bruke hudpleiende selvbruningsdråper som du blander med din dag- eller nattkrem eller bodylotion, er en smart måte for å få nøyaktig rett sommerfarge. Prøv for eksempel Ida Wargs Tanning Drops.

Farge for din hudtype

De fleste av dagens selvbruningsprodukter tilfører fuktighet og er fulle av hudpleiende ingredienser. Så pass på å velge et produkt som gir huden den pleien den trenger samtidig som du ordner sommerfargen, for eksempel Biotherms Autobronzant Aqua Serum.

Spray gløden fram

Den siste generasjonen selvbruningsprodukter går raskt inn i huden og gir en lett solkysset tone som ser helt naturlig ut. Blant disse finner vi fargeløse ansiktssprayer, for eksempel James Read H2O Tan Mist Gradual Tan, som du til og med kan spraye over makeupen.

Den kjappeste sommerfargen

Glemte du å fikse en brunfarge som matcher kjolen til kveldens fest? Null stress! Ekspressprodukter er redningen når du er ute i siste liten. Det finnes masse produkter som gir en gyllen tone på et øyeblikk. Prøv for eksempel St Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse, som gir en solkysset look på bare en time.

Kortvarig sommerfarge

Vil du gjerne ha brunfarge bare på festen, bryllupet eller dagen på stranden? Bruk da et produkt som vaskes av når festen er over, som St. Tropez Instant Tan Finishing Gloss. Husk bare at fargen forsvinner hvis du tar en dukkert i sjøen eller bassenget.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort