Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Solbrent? KICKS forteller om knepene som lindrer og forebygger

Eksperttips
"Au!", sier du når hånden streifer borti din solbrente hud. Solskaden er et faktum, og kanskje du ønsker at du hadde tenkt deg mer om før du lot huden suge til seg de sterke solstrålene. KICKS forteller hvordan du både kan forebygge og lindre solbrenthet.

Våre bestselgende solbeskyttelse

Se alle

Selv om huden har det best når den får hvile i skyggen, er det ikke alltid der vi oppholder oss. Solens varme stråler lokker gjerne –  og det samme gjør en solkysset hud. I enkelte tilfeller er soleksponering til og med uunngåelig. Varmen fra solen kan føles behagelig mot huden, men overdreven soling kan i verste fall føre til ubehagelige solskader. Resultatet kjenner vel de fleste: illrød og stram hud som svir ved den minste berøring. Da trengs det et arsenal av produkter som gir fuktighet, lindrer rødhet og pleier i dybden. KICKS har listet opp noen av de beste måtene å lindre solbrenthet på.

Ro ned med kulde
Ro ned irritert og varm solbrent hud ved å bruke produkter som har en avkjølende effekt. Hvis du har brent deg i ansiktet, kan du for eksempel legge en ansiktsmaske med svalende og fuktighetsgivende ingredienser.

Tilfør masse fuktighet
En solbrent hud er fuktfattig. Solens sterke UV-stråling tørker nemlig ut huden, noe som fører til diverse hudproblemer. Sørg derfor for å smøre deg godt inn med et fuktighetsgivende produkt for å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse etter at du har vært i solen. Noen eksempler på ingredienser som tilfører fuktighet, er hyaluronsyre, ceramid og glyserin. Oljer bidrar også til å låse inn fuktighet.

Avkjøl med after sun
Heldigvis finnes det også spesialtilpassede after sun-produkter som til en viss grad kan lindre solbrenthet. After sun fåes i forskjellige konsistenser som krem, balm og mousse. Hvilken du velger, er helt opp til deg. Tilpass produktet etter om det er ansiktet eller kroppen som er solbrent. Velg mellom after sun som inneholder svalende aloe vera, beroligende kamille eller fuktighetsgivende avokadoolje.

Slik forebygger du solbrenthet

Man sier gjerne at en skade skjer lett, men er vanskelig å reparere. Det stemmer også når det gjelder huden vår – hovedregelen er at det alltid er enklere å forebygge enn å reparere. Faktum er at huden aldri glemmer en solskade. Dessuten forandrer hud som utsettes for mye sol, utseende. Den blir både grovere og tykkere og mister fuktighet. Med noen enkle midler kan du effektivt beskytte huden mot skadelige stråler – og slippe å reparere skaden i ettertid. Under får du noen tips som hjelper deg å forebygge solbrenthet.

Bruk bredspektret SPF
SPF er et must for å forebygge solbrenthet. Et godkjent solprodukt beskytter både mot UVA- og UVB-stråler – det er altså ikke nok å beskytte seg mot bare én av typene. Pass derfor på at solkremen er klassifisert som bredspektret, slik at du får fullgod beskyttelse. Begynn med høy solfaktor (gjerne SPF 30 og oppover) og reduser gradvis når huden har bygd opp sin egen naturlige beskyttelse.

Dekk til huden
Sant nok er solfaktor et must, men effekten av solproduktet kan bli enda bedre hvis du supplerer med beskyttende klær. Lyse klær beskytter huden best – og ved å bruke en bredbremmet hatt kan du beskytte den ømfintlige huden i ansiktet. 

Søk skygge
Den beste måten å ikke bli solbrent på, er å unngå solen så godt det går. Hold deg derfor i skyggen! Hvis solstrålene likevel lokker, må du sørge for å bruke rikelig med solkrem og tilpasse tiden i solen etter hvor lett du blir solbrent. Hvis huden din har blitt rød, har skaden allerede skjedd.

Ikke glem After Sun

Se mer

Ta våre beauty tester

Vis fler
Solkremtest: Finn riktig solkrem for deg
Ansiktsmasker: Hvilken passer din hudtype?

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331