Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Slik sikrer du hudpleierutinene i sommer med tre enkle steg

Eksperttips
Farvel, tunge kremer – hei, deilige lettvektere! Nå som sommeren er på vei, er det på tide å tilpasse hudpleierutinen til den nye sesongen. Vi forklarer hvordan.

Når solen kikker frem og temperaturen stiger, bytter vi ut strikkegensere med luftige sommerkjoler. Men det er ikke bare garderoben som må tilpasses sesongen; det må også hudpleierutinen. Om sommeren er huden mindre tørr, og de fleste av oss foretrekker lettere produkter som ikke føles klissete når solen varmer i ansiktet. Her er tre enkle tips til hvordan du raskt og enkelt sommersikrer hudpleierutinen.

1. Velg riktig ansiktsrens

Se flere produkter

Gel- eller mousserens føles ekstra deilig om sommeren. Kombiner gjerne med en spesiell øyesminkefjerner i det sensitive området rundt øynene. Det er ekstra viktig hvis du kombinerer bading i saltvann med vannfast mascara.

2. Svalende fuktighet & smart solbeskyttelse

Se flere produkter

Det er deilig med varm vind og sene kvelder – men husk at huden trenger fuktighet og beskyttelse også om sommeren. Velg en ansiktskrem med lett konsistens, for eksempel en behagelig, svalende gelkrem som føles deilig på huden og ikke føles klissete. Også dagkremer med solfaktor er et ekstra smart valg om sommeren. Men husk! Skal du være i solen hele dagen, må du gjenta smøringen i løpet av dagen. Hvis du bruker makeup, er det lurt å ha en SPF-spray i vesken.

3. Get that summer glow

Se flere produkter

Peel huden et par ganger i uken for å bli kvitt døde hudceller på overflaten av huden. Det vil gi en jevnere og finere brunfarge. La også sommerhuden få masse fuktighet med en glødgivende ansiktsmaske som styrker hudens naturlige glød. Bonustips! Putt en fuktighetsspray i håndvesken, så kan du friske opp huden og tilføre fuktighet i løpet av dagen.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331