Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Slik får du en herlig glød - trinn for trinn

Slik gjør du
Alle vil vi ha en hud full av glød og naturlig utstråling. Denne enkle og effektive hudpleierutinen gir deg maks glød med fire enkle trinn!

1. Eksfolier oftere

Kjøp her

En jevn hud som er renset i dybden og ikke har et lag døde hudceller på overflaten, reflekterer lyset bedre, og det gir en naturlig glød. Vær derfor nøye med å bruke eksfoliering ofte. Velg gjerne en peeling som er mild nok til å kunne brukes daglig. 

2. Masser mer

Kjøp her

Ansiktsmassasje hjelper ingrediensene i hudpleieproduktene til å trenge lenger inn i huden, der de kan jobbe mer effektivt med glød. Dessuten setter det i gang blodsirkulasjonen, som gir en naturlig glød. Masser med fingrene eller med en ansiktsbørste, nedenfra og opp. Foreos silikonbørster er utviklet spesielt med tanke på ansiktsmassasje. Bruk børsten med en ansiktsolje for å få full effekt!

3. Velg riktige ingredienser

Kjøp her

Ingrediensene som inngår i rutinen din kan gjøre stor forskjell for effekten. Når målet er å få glød skal du lete etter ingredienser som for eksempel C-Vitamin, Niacinamid og fuktighetsgivende hyaluronsyre.

4. Fuktighetsspray er topp

Kjøp her

Din beste venn for å friske opp gløden i løpet av dagen er en ansiktsspray, som gjør at du lett og kjapt kan tilføre fuktighet når ansiktet mister glød. Ha en flaske i håndvesken, så er gløden alltid innenfor rekkevidde! Lumenes ansiktsspray med C-vitamin er både glød- og fuktighetsgivende og dufter deilig.  

5. Maksimer masken

Shop ansiktsmaske

Gi huden din en ekstra glowboost med hjelp av en ansiktsmaske - minst en gang i uken! Ekstra effektive er så kalt nattmasker, som virker når du sover. I løpet av natten reparer huden seg og tar til seg hudpleien aller best. Påfør en nattmaske full av fukt og glødgivende ingredienser og våkne opp med fantastisk glød. 

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort