Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Skjøre negler? Her er tipsene for å gjøre dem sterke!

Eksperttips
Fuktighetsgivende, styrkende og beskyttende produkter er alfa og omega hvis du vil gjøre dine tynne og skjøre negler sterke igjen. Her deler vi tipsene som faktisk funker.

Boost med Vitamin E-olje

Vitamin E er en superantioksidant med mange imponerende fordeler – og det er spesielt bra å bruke hvis du vil ha sterkere negler. Akkurat som huden din, trenger neglene dine mye fuktighet for å holde seg sterke og sunne, og Vitamin E er en ekte superhelt når det gjelder å gi fuktighet. Vitamin E beskytter også neglen mot å flise seg opp. Påfør derfor 2-3 dråper fuktighetsgivende og styrkende Vitamin E-olje på neglene hver dag for å holde dem i toppform.

Påfør en styrkende lakk

Hvis du har myke og tynne negler, finnes det styrkende lakk og behandlinger som du kan bruke på neglene for å gjøre dem hardere. Denne typen lakk inneholder vanligvis nærende stoffer som gjenfukter neglen, noe som er en grunnleggende forutsetning for sunne negler. De kan også inneholde stoffer som hjelper neglen med å lage keratin. Keratin er et svovelholdig protein som finnes naturlig i neglene for å gjøre dem mer sterke og motstandsdyktige.

Bruk skånsom neglelakkfjerner

Neglelakkfjerner er et smart produkt når du raskt vil fjerne neglelakk – men hvis du vil ha sterke negler, sørg for å bruke en neglelakkfjerner med skånsomme ingredienser. Neglelakkfjerner har nemlig en tendens til å tørke ut neglen, noe som kan gjøre neglene svakere på sikt. Et tips er å investere i en neglelakkfjerner som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, for eksempel olje. Mange neglelakkfjerningsprodukter inneholder aceton, det kan gjøre neglen mer porøs og ødelegge negleoverflaten på sikt. For å få sterke negler er det derfor bedre å velge en neglelakkfjerner uten aceton.

Gi neglene dine fuktighet med krem

Fuktighet er alfa og omega hvis du vil at neglene skal vokse seg sterke og friske. Derfor er det en god ide å bruke en fuktighetsmaksimerende krem regelmessig på både neglebånd og negler hvis du føler at de er skjøre. Neglekrem inneholder nærende ingredienser og beskytter neglene på sikt. Hvis du utsetter neglene for slitasje i hverdagen, er det spesielt viktig å gi neglene regelmessig fuktighet. Oppvask-, vaske- og rengjøringsmidler tørker for eksempel ut hender og negler.

H3: Fil regelmessig med neglefil

Ved å file neglene regelmessig, unngår du at de fliser seg, men det er også viktig å file dem på riktig måte. Du bør alltid file neglene i en og samme retning, og unngå å dra neglefilen frem og tilbake langs neglen – det kan gjøre neglene sprø. Du bør også unngå å trykke neglefilen for hardt mot neglen, lette bevegelser er best.

Gi neglene ferie

Å lakkere neglene i en livlig farge er noe som pigger opp hendene, men dessverre gjør det neglene både tynne og skjøre. Det gjelder også akryl- og gelénegler. Derfor er det en god ide å la neglene få en pause fra lakk og negleforlengelser i en periode. Når du lar dem hvile, kan du gi neglene ekstra kjærlighet i form av en styrkende keratinbehandling. Olje og fuktighetsgivende krem er også viktig for å reparere skjøre negler.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Fraktmåter
Betalingsmåter