Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Skin Treat: Hudpleie for feinschmeckere

Intervju
Nå kommer Skin Treats nye hudpleieserie, som henter både inspirasjon og innhold fra den japanske mat- og skjønnhetskulturen. I de fem produktene finner du flere ingredienser som gjør godt – både på tallerkenen og på huden.

Sammen med skjønnhetsprofilen Maria Ahlgren har Skin Treat skapt fem ansiktsprodukter med aktive og næringsrike ingredienser fra det japanske kjøkkenet. – Årene jeg jobbet som skjønnhetsjournalist i Tokyo formet synet mitt på hudpleie og hvordan maten vi spiser, påvirker huden. For meg starter hudpleierutinen allerede på tallerkenen og fortsetter på baderommet med en resultatorientert rutine, der mange av ingrediensene er kjent fra kjøkkenet. I Skin Treats nye produkter har vi jobbet med nøye utvalgte ingredienser som fanger det beste fra den japanske mat- og skjønnhetskulturen, sier Maria Ahlgren. Skin Treat, som spesialiserer seg på aktive og botaniske skjønnhetsprodukter som tar hensyn til både huden og miljøet, fremstiller alle sine produkter i Sverige. Alle produktene er 100 prosent veganske, og det gjelder selvfølgelig også den nye hudpleieserien, som du nå finner på kicks.no og i alle butikkene våre. Velkommen!

Skin Treat

Shop her

Les mer om produktene

1. OPPFRISKENDE MIST MED GRØNN TE
Skin Treat Prebiotic Green Tea Face Mist 100 ml
Fuktighetsgivende og oppfriskende ansiktsmist som lander som en myk tåke på huden. Inneholder økologisk grønn te og prebiotika som balanserer og beskytter huden mot ytre påkjenninger, mens aloe vera bidrar til å roe ned huden og øke det naturlige fuktighetsnivået. Kan brukes som en fuktighetsgivende toner etter rens, eller over makeup på dagtid.

2. KOMBUCHA-BERIKET TONER FOR KLARERE HUD
Skin Treat Kombucha Liquid Glow Toner 150 ml
En lett flytende toner beriket med fermentert kombucha som bidrar til å jevne ut hudtonen og gjøre porene mindre synlige, og som gir huden en frisk glød. Inneholder også prebiotika og PHA-syre som skånsomt fjerner døde hudceller. Huden blir fastere, blir tilført fuktighet og får fornyet glød. Passer for alle hudtyper.

3. FUKTIGHETSGIVENDE ESSENS MED FERMENTERT REISHI-SOPP
Skin Treat Fermented Mushroom Hydrating Essence 150 ml
En svalende, melkeaktig og fuktighetsgivende essens for hud som har behov for intens fuktighet. Beriket med fermentert reishi-sopp, kjent for sine pleiende egenskaper. Inneholder også fuktighetsgivende polyglutaminsyre fra fermenterte soyabønner samt hyaluronsyre. Gir både en umiddelbar plumpingeffekt og langvarig fukt. Passer for alle hudtyper, spesielt bra for tørr hud.

4. SUPERSERUM MED CELLEFORNYENDE ALGER
Skin Treat PHA + Green Caviar Face Elixir 30 ml
Serum med grønn kaviar, en alge som vokser i havet utenfor Okinawa i Japan. Grønn kaviar er kjent som «algen for evig ungdom» og bidrar til langvarig fukt og hudfornyelse. Serumet inneholder også eksfolierende PHA-syre som stimulerer cellefornyelsen og bidrar til å stramme opp huden. Passer for alle hudtyper, spesielt bra for moden og tørr hud.

5. SKÅNSOM RENS MED SAKE
Skin Treat Balancing Sake Oil Face Cleanser 100 ml
Næringsrik renseolje med sake (fermentert risvin) som har en utjevnende effekt på hudtonen. Inneholder også økologisk tindvedolje, mineralrike wakame-alger og vitaminer som styrker hudens naturlige evne til å beskytte mot frie radikaler. Renseoljen fjerner effektivt oljebaserte urenheter som makeup, overflødig talg og solprodukter, samtidig som huden etterlates myk og fuktet.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331