Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Serum - hudpleiens superhelt

Eksperttips
Serumer er de mest effektive produktene du bruker i hudpleien, og de hjelper deg med å skreddersy hudpleien til dine behov. Disse fem superserumene virker ekstra godt – hvilket passer for deg?

HVA ER SERUM?
– Serum er et lettflytende produkt som påføres før dagkrem. Det er også et av de mest effektive hudpleieproduktene vi har.

– Ingredienser med mindre molekyler gjør at serum kan trenge dypere ned i hudlagene. Serum har dessuten høyere konsentrasjon av aktive ingredienser, som vitaminer, antioksidanter og syrer, enn vanlige ansiktskremer, forteller Melina Häyrinen, hudpleier hos KICKS’ kundeservice.

HVORFOR BØR DU BRUKE SERUM?
– Hvis du vil få mest mulig ut av hudpleien, bør du satse på serum. Det betyr imidlertid ikke at du kan hoppe over dag- og nattkrem, for de har andre oppgaver enn serumet. Mens hudkremen beskytter og pleier huden på overflaten, gjør serum en innsats i dybden.

– Ved å bruke serum i tillegg til krem får du en helt annen virkning på for eksempel rynker og pigmentflekker, siden ingrediensene er så mye mer konsentrert i serumet. På den andre siden tilfører ikke serumet like mye fuktighet som en krem, som legger seg som en beskyttende hinne og låser serumet inne i huden, forklarer Melina Häyrinen.

HVORDAN BRUKER JEG SERUM?
Serum skal påføres etter rens og ansiktsvann, men før dag- eller nattkrem.

– Du kan bruke serum daglig eller som en kur, avhengig av hvilken type du bruker. Retinolserum med A-vitamin kan for eksempel gjøre huden følsom og skal derfor ikke brukes like ofte som fuktighetsserum, sier Melina Häyrinen. Om kvelden er det ekstra viktig med serum, siden huden bedre kan nyttiggjøre seg de aktive ingrediensene om natten når den repareres.

– Best resultat får du av hudpleie i flere lag, så bruk gjerne flere serumer i hudpleierutinen. Jeg anbefaler en kombinasjon av fuktighetsgivende serum og et som behandler konkrete behov, for eksempel forminsker porer, gir glød, glatter ut linjer eller demper pigmentflekker. Legg serumene oppå hverandre eller på ulike områder i ansiktet. Begynn med det mest aktive, og la det trekke inn i huden før du påfører neste. Bruk toppen tre serumer oppå hverandre, tipser Melina Häyrinen.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331