Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

25+ Fuktboost og balanse

 Bruk fuktgivende kremer for å forebygge den overflatetørrheten som er vanlig i denne alderen. Rikelig med fuktgivende produkter som arbeider på overflaten er bra for å bevare fuktbalansen, siden huden trenger fukt for å binde fett. En yngre hud har høyere fettproduksjon, og kan med fordel bruke en lettere fuktighetskrem. 

Etter hvert som du nærmer deg 30, øker behovet for en øyenkrem som hjelper mot mørke ringer og poser under øynene. Dersom du har kviser, trenger du produkter som punktbehandler problemområdene – og ikke hele huden. 

Vær nøye med rengjøring av ansiktet, og bruk gjerne serum i kombinasjon med fuktgivende ansiktskrem, både dag og natt. 

35+ Beskyttelse og rens

For å beskytte huden mot de påvirkningene som på sikt gir fine linjer, er det lurt å bruke en krem som er rik på antioksidanter og solbeskyttende faktor. Huden trenger fortsatt fukt, så det er bra hvis du begynner å bruke en nattkrem som mer aktivt gir næring. 

For å stimulere cellefornyelse og kollagenproduksjon er det lurt å legge til et antiage-serum, så huden fortsetter å være glatt og motstandsdyktig. Det er spesielt viktig for huden under øynene. 

Få ekstra glans i huden ved å velge en krem med lett eksfolierende effekt. 

45+ Dyptgående fukt

Huden produserer ikke like mye kollagen mer, kroppen produserer stadig mindre østrogen og hudens cellefornyelse går saktere og saktere. I ansiktet kan dette vise seg som pigmentflekker, linjer og rynker. Du kan også oppleve at huden begynner å miste fasthet og spenst. Da er det bra å satse på hyaluronsyre, som trigger fuktproduksjonen, som igjen sørger for spenst og fasthet. 

For å forebygge hudens aldring er det bra å bruke en hudkrem som inneholder antioksidanter og stoffer som forlenger cellenes livslengde. Da rekker de å produsere mer elastin, som er nødvendig for fastheten. 

Kombiner hudpleien din med sirkulasjonsfremmende massasje som frigjør gifter og slaggprodukter. Arbeid oppover og utover med fingertuppene, eller knyt hånden og bruk fingrenes midterste del, mellom knokene, og gnu varsomt. 

55+ A-vitamin og massasje

 Bruk næringsrike hudprodukter som arbeider i dybden med fukt og hyaluronsyre, og tilsett gjerne A-vitamin (retinol) som arbeider mer med hudens oppbygging og struktur. Etter overgangsalderen endres huden radikalt. Kollagenet minsker med 30 prosent og huden blir tørrere og mer følsom enn tidligere. Da kan en krem med oppstrammende effekt være en effektiv metode for å få et midlertidig «løft». 

Sats på god rens og ta deg tid til å massere ansiktet opp- og utover, både når du vasker deg og når du smører deg inn. Det hjelper til med å tømme huden for slaggprodukter, og å beholde spensten. 

Invester også i en god øyenkrem som strammer opp huden og demper rynkene. Velg gjerne en god krem for hals og bryst også.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

Alt om multimasking: slik gjør du

Slik gjør du
Ansiktsmasken er den nye stjernen på hudpleiescenen, og med den nye trenden multimasking får du et perfekt og skreddersydd resultat. KICKS’ hudterapeut Elisabeth Sätherlund forteller hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331