Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Redningen for tørr vinterhud

Eksperttips
Når kulda setter inn, kjøper vi votter og varme jakker – men også huden trenger en oppdatert vintergarderobe! Her er fem favoritter som vintersikrer din hudpleierutine.

Prisvinnende nattkrem fra Filorga
Det er ikke tilfeldig at Filorgas Sleep & Peel ble kåret til beste nattkrem i KICKS Beauty Awards to år på rad. Den franske suksesskremen med en cocktail av syrer og vitaminer reduserer pigmenteringer og tryller bort fine linjer, samtidig som den leverer uslåelig glød – dette er skjønnhetssøvn på krukke!

Foryngende øyekrem
Skjønnhetsimperiet Elizabeth Arden lanserte verdens første serum i kapselform i 1990. Kapslene, som også finnes til øynene, inneholder alt huden trenger for å se frisk ut – blant annet mye ceramider og fettsyrer, som er nettopp de stoffene vi mister i hudens øverste lag når vi blir vintertørre eller eldre. Færre smilerynker, mer elastisitet, mindre hevelse og mer glød gjør at dette øyeserumet fortjener alle de skjønnhetsprisene det har fått.

Glødgivende leiremaske
Gløden i huden forsvinner lett i takt med at temperaturen synker. Klassikeren Youthmud Tinglexfoliate Treatment ble opprinnelig utviklet for å gi Hollywoods skuespillere og modeller perfekt hud før innspilling, og senere ble den en storfavoritt blant hudpleieelskere over hele verden. Den eksfolierende leiremasken gjør huden myk og gir ny glød i løpet av bare ti minutter.

Hudens beste beskytter
Blir huden din tørr og ømtålig i vinterkulda? Da trenger du en skikkelig beskyttende, beroligende og fuktgivende barrierekrem. En favoritt som har fått mange gode anmeldelser av KICKS klubbmedlemmer på kicks.no, er Cliniques Comfort On Call Allergy Tested Relief Cream, som til og med lindrer eksem.

Mot mørke ringer under øynene
Føler du deg trett i vinter? Clarins har redningen for øyne som ikke har fått tilstrekkelig hvile! Multi-Active Eye Cream reduserer mørke ringer og demper hovenhet under øynene.

– Jeg har prøvd mange øyekremer, både dyre og rimelige, men denne slår alle ned i støvlene! Huden rundt øynene blir fantastisk myk, linjer viskes ut, og mine mørke ringer er betydelig lysere etter bare et par dager, skriver klubbmedlem Eleonore i sin anmeldelse på kicks.se.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331