Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Populære klassikere!

Eksperttips
Spennende nyheter er vel og bra, men det finnes også gullkorn som har fast plass i skapet til alle hudpleieelskere. Her er fem klassiske hudpleiehelter som alltid leverer.

Skjønnhetssøvn på flaske

Estee Lauder

Siden 1982 har den lille, brune flasken med pipette prydet baderomshyller over hele verden. Advanced Night Repair er elsket for evnen til å reparere, beskytte og fornye huden. Mens du sover, hjelper nattserumet med å rense hudcellene for avfallsstoffer, samtidig som hyaluronsyre tilfører fuktighet. Dessuten forebygger det skader fra forurensning, ozon og UV-stråling. Serumklassikeren har en foryngende effekt på huden, men passer for alle hudtyper.

Ikonisk serum

Lancome

Selv om Génifique Serum er et forholdsvis nytt produkt med knapt 12 år på markedet, er det allerede ikonisk. Hvert sjette sekund blir det solgt en flaske et eller annet sted i verden! Superserumet inneholder blant annet sju forskjellige typer pre- og probiotika som styrker hudens mikrobiom – økosystemet med mikroorganismer som finnes på hudoverflaten. Resultatet er en sterkere, mer motstandsdyktig, mykere og jevnere hud, full av glød. Serumet gir gode resultater på alle hudtyper, men er spesielt bra for deg som har sensitiv og moden hud.

Reparerende kultkrem

Elizabeth Arden

Denne legendariske kremen har myknet opp alt fra tørre kinn
til flisete neglebånd i 90 år. Den multifunksjonelle kremen
fikk navnet sitt av en av Elizabeth Ardens kunder, som roste
kremens evne til å lege skrubbsår på bare åtte timer. Eight Hour
Creme har ikke bare en reparerende effekt på skrubbsår, lepper,
neglebånd og andre tørre områder, den er også fin som glow på
kinnbena og passer perfekt til å forme øyebrynene.

Askepottkrem

Clarins

Clarins klassiker Beauty Flash Balm fra 1980 kalles for Askepott-krem takket være evnen til raskt å friske opp og stramme opp
huden. Den kan også brukes som nattmaske eller som fuktighetsgivende og oppstrammende primer for din makeup.

Hudpleie fra havet

Biotherm

I hjertet av alle Biotherms produkter finner vi Life Plankton, en pleiende og styrkende mikroorganisme som ble oppdaget på 1950-tallet i det mineralrike kildevannet i de franske Pyreneene. Life Plankton er signaturingrediensen i dette serumet som forynger, tilfører fuktighet og gir fantastisk glød.

Beskyttende klimakrem

Kieh'ls

Kiehl’s hudpleieklassiker har beskyttet og fuktet huden i over 60 år og er fortsatt et av merkets bestselgende produkter. Hemmeligheten bak suksessen er evnen til å styrke hudbarrieren slik at den motstår både ekstrem kulde og varme. Squalane fra oliven og glasialt glykoprotein gir effektiv beskyttelse og fuktighet til huden.

Klassisk rutine

Clinique

Clinique og deres 3 Step System ble lansert i 1968, på en tid da
hudpleierutinen for de fleste bare besto av en enkel krem. De tre
stegene med rens, eksfolierende ansiktsvann og krem tilpasset
din hudtype ble raskt en suksess. Fortsatt finnes trestegsrutinen
i hjertet av Clinique – og for fire ulike hudtyper.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort