Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Elskede ansiktsmasker

Eksperttips
Ansiktsmasken er hudpleierutinens superstjerne – og det er flere å velge mellom enn noen gang! KICKS guider deg til ansiktsmaskene som passer perfekt til din hud

Sheet-maske trendy quickfix

Se alle

Sheet-maske, som kan oversettes til ark-maske på norsk, fikk sitt store gjennombrudd i fjor. Selve masken er laget av et tynt ark av papir, stoff eller cellulose, mettet med et serum som inneholder mange aktive ingredienser. Du kan velge sheet-maske som blant annet strammer opp, gir glød og reduserer fine linjer. Felles for de fleste sheet-masker er at de er ekstremt refuktende og at de, takket være de aktive ingrediensene, ofte gir synlige resultater.

Peel-off masken renser i dybden

Se alle

En peel off-maske er som gelé du lar tørke og stivne på huden før du drar masken av. Ansiktsmasken tar med seg skitt som har samlet seg dypt i porene, i tillegg til det ytterste laget av døde hudceller som ligger på hudoverflaten og kan gi huden et grått og slitent utseende. En peel off-maske har altså både dyprensende og eksfolierende effekt, og løfter frem hudens naturlige glød.

Nattmasken er skjønnhetssøvn på boks

Se alle

Nattmasken er et sentralt produkt innen K-beauty, den sørkoreanske skjønnhetstrenden som innebærer en topptunet hudpleierutine med opptil 17 forskjellige trinn. Nattmaske er, akkurat som navnet tilsier, en ansiktsmaske som du påfører før du legger deg, så den kan virke mens du sover. En supersmart måte å få tid til å ta vare på huden sin, selv i travle perioder.

Tips! Ble festnatten lang? Legg en nattmaske som det siste du gjør før du slukker lyset, så blir du ikke avslørt av huden din dagen etter.

Leirmaske ”Orginalen”

Se flere

Leirmasken sies å være ansiktsmaskenes urmor. Kleopatra likte å bruke leire når hun skulle gi huden sin litt ekstra kjærlighet og omtanke. Leire er dyprensende, da den fungerer som en svamp og suger opp urenheter og forurensninger som har samlet seg i porene. Samtidig inneholder den flere næringsstoffer og mineraler som gir huden ny energi.

Kremmaske redningen til tørr hud

Se flere

Når huden er så tørr at den strammer og trekker, trenger du en skikkelig fet og Refuktende kremmaske. Den fungerer som en innpakning for huden. Siden alle hudtyper og aldre trenger solide mengder fukt, er kremmasken et alternativ som passer til alle. Til den fete huden passer det med en gelémaske som føles lettere på huden, men som gir samme refuktende effekt. 

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort