Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Panthenol – en fuktighetshelt for huden og håret

Eksperttips
Innenfor hudpleie finnes den en rekke fuktighetsgivende ingredienser. Hyaluronsyre er en av beautyverdenens hotteste fuktighetsboostende ingredienser, og har fått mye oppmerksomhet de siste årene – men har du hørt om panthenol? Det er ingen trendingrediens, men den er veldig effektiv når det gjelder å gjenfukte og styrke hudbarrieren. Her forteller vi deg alt du trenger å vite om denne litt ukjente fuktighetshelten!

Hva er panthenol?

Panthenol er en form for provitamin B5. Dette vitaminet finnes naturlig i mange ulike matvarer, og har en viktig funksjon i kroppen vår – det finnes også naturlig i huden vår. Når vitaminet påføres på huden i en hudkrem, for eksempel, omdannes det til panthenolsyre og har en rekke hudforbedrende egenskaper.

Hva er fordelene med å bruke panthenol?

Panthenol brukes i en rekke hudpleieprodukter og er kjent for å være beroligende, fuktighetsgivende og reparere huden. Derfor er ingrediensen spesielt god å bruke hvis du har en tørr og svekket hud. Panthenol binder ikke bare fuktighet i huden, den myker også opp hudoverflaten og fungerer derfor utmerket hvis du har en overflatetørr hud. Panthenol finnes også i en rekke andre beautyprodukter, og har de samme fuktighetsgivende og styrkende egenskapene.

Hvem kan bruke panthenol?

Siden panthenol er en fuktighetsgivende og antiinflammatorisk ingrediens, kan den brukes av alle hudtyper som trenger en fuktighetsboost – men spesielt av de som har en tørr eller irritert hud.

Panthenol i krem

Det er spesielt vanlig å finne panthenol i kremprodukter på grunn av dens fuktighetsgivende og barriereforsterkende egenskaper. Hvis du vil gi huden din en skikkelig fuktighetsboost, kan du bruke en hudkrem som både inneholder panthenol og hyaluronsyre. De to ingrediensene booster hverandre og gir huden maksimalt med fuktighet.

Panthenol i spray

Leter du etter en fuktighetsgivende spray for å booste huden din på lange dager foran datamaskinen? Da er en fuktighetsmist med panthenol et utmerket alternativ. En spray med panthenol vil også berolige irritert hud og styrke barrierefunksjonen, det fører til en sunnere hud på sikt.

Panthenol i håret

Det er ikke bare i hudpleie at du kan finne denne superingrediensen, den brukes også mye i hårpleieprodukter. Panthenol har lignende effekter i håret som på huden. Ingrediensen vil gjøre hårmanken din mykere og mer skinnende. Så hvilke produkter skal du se etter hvis du vil myke opp tørt hår? For glatt hår, bør du hovedsakelig investere i kurer og leave-in balsam– det er i disse hårproduktene at panthenol vanligvis finnes.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331