Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Ole Henriksen: Glowguruens best hudpleietips

Intervju
KICKS treffer Hollywoodstjernenes hudpleieguru Ole Henriksen og får vite alt om hvordan du får den ettertraktede gløden som har gjort han verdenskjent.

Ole Henriksen

Se alle produkter

Hollywoodstjerner som Madonna, Kate Parry, Cher og Mark Wahlberg er faste kunder på Ole Henriksens spa i Los Angeles i jakt på «The Ole Glow». Gløden er en av grunnene til at danske Ole og hans hudpleieprodukter har blitt verdenskjent. På spørsmålet på hva som gir hunden den fantastiske gløden som har blitt hans signatur svarer han med glimt i øyet: 

– Ole Glow starer fra innsiden, som solskinn som lyser innenfra! Le av deg selv i speilet og du føler deg bra! Utenom å ha det bra med seg selv og en bra selvfølelse, er eksfoliering og fukt det aller viktigste. En eksfoliert og myk hud reflekterer lyset på behandlet hud i flere tiår, og jevnlig peeling er det som gjør den største forskjellen. 

Når Ole skal velge blant sine pleiende ingredienser faller valget på AHA-syrer og vitamin C, begge har egenskapen eksfoliering. Han var en av de første som brukte c-vitamin i hudpleie og den glødgivende ingrediensen er mye brukt i hans produkter. 

– Jeg elsker AHA-syrer for de deres skånsomhet fjerner døde hudceller fra hudoverflaten, samtidig som de bygger opp kollagen, jevner ut hudtonene og gir babymyk hud. De irriterer aldri, selv om du kan føle at syrene kan pirre litt når de virker på huden. Når det gjelder C-vitamin var det Linus Paulin, som vant Nobelprisen for sin forskning på C-vitamin, som inspirerte meg å bruke nettopp dette i min hudpleie. Det jevner også ut hudtonen og sterker kollagenet, men fremfor alt er det fantastisk som beskyttelse antioksidant. Begge ingrediensene er fantastisk for å oppnå glød! 

Seneste nyheten fra Ole Henriksen, som allerede er utsolgt flere ganger, er Banana Bright Eye Creme, med blant annet hyaluronsyre og C-vitamin. Du kan sikker gjette hva nøkkelen til suksessen er – det er nettopp gløden. Den fuktighetsgivende øyekremen med lysreflekterende pigment er inspirert av makeupartistenes banana powder, som blir brukt for å lyse opp partiet rundt øynene. Du finner Ole Henriksens elskede klassikere og de seneste nyhetene i KICKS Flagshipbutikk Glass Magasinet Oslo og på kicks.no. 

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331