Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Nyt egentid på badet: lag et hjemmespa

Slik gjør du
La stresset bli igjen utenfor, lukk døren og slapp av. Ta en pustepause, smør deg inn, skrubb og nyt litt avslappende egentid. Her er produktene som gir ekstra luksusfølelse.

1. Masser deg fløyelsmyk

Kjøp peeling

Gi hele kroppen en dyptvirkende peeling. Når døde hudceller skrubbes bort, kan huden ta til seg fuktighet mye mer effektivt, og du vil føle deg herlig fløyelsmyk. Ta deg tid til å massere skikkelig, slik at du øker blodsirkulasjonen. Body Salt Scrub fra Tromborg inneholder saltkrystaller fra Dødehavet, gjenfuktende og mykgjørende mandelolje og eteriske oljer, som gir huden ny glød og dufter deilig.

2. Skap spafølelse

Kjøp badeolje

Ved hjelp av en beroligende dusjolje eller noen dråper deilig badeolje gir du dusjen og badet en behagelig spafølelse, samtidig som oljen gjør huden mykere. Jo Malones luksuriøse badeolje med krydrede undertoner og varmende sandeltre inneholder mykgjørende mandler, jojoba og avokado, som tilfører huden fuktighet og gjør den velduftende, og passer perfekt til ditt hjemmespa.

3. Skjem bort huden med ansiktsmaske

Kjøp ansiktsmaske

Gi huden en velfortjent pause i vinterkulda med en pleiende ansiktsmaske. Sheet masks, som de heter på engelsk, er ekstra effektive takket være det beskyttende arket, som presser ingrediensene mot huden og hindrer dem fra å fordunste under bruk. Starskins rensende antiaging-maske kombinerer dyptrensende alger og sjøgress med utrensende tare og fuktgivende kameliaolje.

4. Bombarder håret med fuktighet

Kjøp hårkur

Blir håret statisk og står til alle kanter på denne tiden av året? Det skyldes tap av fuktighet, så pass på å tilføre håret fuktighet ved hjelp av en kur som du lar virke mens du har egentid på badet. Pakk gjerne inn hele håret i et oppvarmet håndkle, så får kuren enda større effekt. Davines Minu Hair Mask med gjenoppbyggende protein gir glans og næring, og virker reparerende på håret.

MON|SUN

Kjøp her

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort