Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nyt de små øyeblikkene med MON|SUN

Skandinavias unike sans for kvalitet, design og velvære er utgangspunktet for MON|SUN – et helt nytt varemerke som gjerne hjelper oss å nyte hverdagens små, men viktige øyeblikk med ro og avkobling.

I en verden med mer og mer stress blir de små øyeblikkene med nærvær, avkobling og ro stadig viktigere. Med naturlige, veganske ingredienser, skandinavisk design og gjennomtenkte dufter av høyeste kvalitet ønsker nye MON|SUN å skape en følelse av luksus for både kropp og sjel i våre daglige rutiner. Å gi seg tid til å ta vare på seg selv er en enkel måte å skape en følelse av velvære på, og det er nettoppdenne følelsen som MON|SUNs produkter formidler. Sortimentet omfatter fire forskjellige serier, som har egne dufter for å passe alle slags øyeblikk. 

Calming oats

Kjøp hele serien

Produktene i den rosatonede serien Calming Oats har derimot en lett, behagelig og avslappende duft av fiken, vetiver og hvite blomster som fører tankene til den innbydende atmosfæren på luksushotell.

Mineral & Moist

Kjøp hele serien

Den sølvgrå serien Mineral & Moist består av fuktighetsgivende og mineralberikede produkter som bidrar til å balansere huden samtidig som de har en klar, oppløftende duft av sitrus, ingefær og musk.

Alle MON|SUNs produkter er utviklet i Sverige av noen av landets fremste eksperter på hudpleie. Produktene er fremstilt av hundre prosent veganske og nøye utvalgte ingredienser som er effektive og skånsomme mot både huden og miljøet. Du finner nå MON|SUN eksklusivt hos KICKS, i alle våre butikker og på kicks.no.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331