Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Nyt de små øyeblikkene med MON|SUN

Trend
Skandinavias unike sans for kvalitet, design og velvære er utgangspunktet for MON|SUN – et helt nytt varemerke som gjerne hjelper oss å nyte hverdagens små, men viktige øyeblikk med ro og avkobling.

I en verden med mer og mer stress blir de små øyeblikkene med nærvær, avkobling og ro stadig viktigere. Med naturlige, veganske ingredienser, skandinavisk design og gjennomtenkte dufter av høyeste kvalitet ønsker nye MON|SUN å skape en følelse av luksus for både kropp og sjel i våre daglige rutiner. Å gi seg tid til å ta vare på seg selv er en enkel måte å skape en følelse av velvære på, og det er nettoppdenne følelsen som MON|SUNs produkter formidler. Sortimentet omfatter fire forskjellige serier, som har egne dufter for å passe alle slags øyeblikk. 

Detox & Antioxidant

Kjøp hele serien

Den myke pastellgrønne serien Detox & Antioxidant har antioksidanter fra røde alger og en fresh duft av ekalyptus, musk og liljekonvall, som gir en livlig energikick. Inneholder AHA-syrer i utvalgte produkter som Magic Midnight.

Calming oats

Kjøp hele serien

Produktene i den rosatonede  serien Calming Oats har beroligende havreekstrakt som fukter i dybden, mens duften av fiken, vetiver og hvite blomster gir den innbydende atmosfæren på luksushoteller. Inneholder allantois med beroligende effekt.

Mineral & Moist

Kjøp hele serien

Den sølvgrå serien Mineral & Moist består av fuktighetsgivende og mineral anrikede produkter som hjelper med å balansere huden, samtidig som de har en crisp, løftende duft av sitrus, ingefær og musk.  Inneholder hyaluronsyrer i utvalgte produkter som Sundown Booster.

Vitamin & Oil

Kjøp hele serien

Den beige, gylne Vitamin & Oil seriens produkter har naturlige oljer og vitaminer som gir næring til, og reparerer huden, samtidig har de en beroligende duft av tre noter og urter. Inneholder niacinamid i utvalgte produkter som Saturday Skin-potion.

Alle MON|SUNs produkter er utviklet i Sverige av noen av landets fremste eksperter på hudpleie. Produktene er fremstilt av hundre prosent veganske og nøye utvalgte ingredienser som er effektive og skånsomme mot både huden og miljøet. Du finner nå MON|SUN eksklusivt hos KICKS, i alle våre butikker og på kicks.no.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort