Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Negleprodukter og tilbehør for perfekt pleide negler

Slik gjør du
Det trenger ikke å være vanskelig å fikse velpleide og sunne negler på egen hånd. Her er produktene og tilbehøret du trenger for å lykkes!

Flisete negler kan bli et problem når temperaturen synker og tørker ut hendene, men også gellakk og negleforlengelser sliter på neglene i det lange løp. Når man skal fikse neglene og få dem til å se sunne og friske ut igjen, kan prosessen føles overveldende for mange. Derfor velger mange å fikse neglene på salong. Men det er enkelt å fikse salongfine negler hjemme. Med riktige produkter og verktøy trenger du ikke å være redd for å mislykkes. Vi lister opp negleproduktene og tilbehøret som er uunnværlig for sunne, friske og perfekt pleide negler. Samtidig forteller vi deg hvordan du bruke dem for best mulig effekt.

Neglefil gir neglene glans 

En neglefil hjelper deg å forme neglen så pent som mulig, og når du filer dem regelmessig er risikoen for at de blir flisete mindre. Neglefilen er også viktig i neglepleierutinen for å gi neglen glans og en glatt overflate. Hvilken neglefil du skal velge, avhenger av om du har gelénegler, akrylnegler eller dine egne naturlige negler. Hvis du har akrylnegler, for eksempel, må du bruke en neglefil med hardere overflate, og til naturlige negler er det best med en neglefil med myk overflate slik at prosedyren blir mer skånsom.

Neglesaks gir fin form

En god neglesaks er et uunnværlig verktøy hvis du vil ha pene negler. Det som skiller den fra en vanlig saks, er at en neglesaks er spesielt tilpasset for å trimme lengden på neglene dine med perfeksjon. For å underlette prosessen har neglesaksene ofte en litt buet form slik at du kan presisjonsklippe neglene uten å få flisete kanter. Sørg for å investere i en neglesaks som har skarpe, og gjerne tunge, blad for å hindre sprekker. Du kan til og med bruke neglesaksen til å forbedre utseendet på neglene, for eksempel ved å klippe bort fliser.

Negleolje styrker og myker opp 

Fuktighet er nøkkelen til myke og sunne negler! Hvis du bruker neglebåndsolje regelmessig, kan flassende og tørre neglebånd bli noe som tilhører fortiden. En neglebåndsolje tilfører rikelig med fuktighet både til neglebåndene og neglen, og med regelmessig bruk får neglene et friskt utseende. Negleolje gjør også neglene sterkere og mer elastiske. Du kan bruke negleolje flere ganger om dagen. Drypp på noen dråper neglelolje når du opplever at neglen trenger en dose fuktighet.

Naglebåndstang gir fine neglebånd

Et annet verktøy som er et must på baderomshyllen hvis du vil ha sunne negler, er en neglebåndstang. Neglebåndstangen hjelper deg å skyve bord huden fra neglebåndene slik at neglene kan vokse fortere. I tillegg gjør pene neglebånd manikyren enda finere! Før du fikser neglebåndene dine, er det imidlertid viktig at du myker dem opp med en olje. To eksempler på oljer som maksimerer fuktigheten er avokadoolje og arganolje.

Neglepeeling gir friske og skinnende negler

Peeling er den raskeste måten å få glatt hud med glød i ansiktet på— , det samme gjelder for neglene dine. Akkurat som på huden, samles døde hudceller rundt neglebåndene, men ved å peele bort døde hudceller fra neglen og neglebåndene, får du en friskere negl som ser blankere ut. Hvis du bruker neglelakk, kommer fargen dessuten til å vare lenger.

Finn profesjonelle negleprodukter på nett på KICKS

KICKS har et bredt utvalg av profesjonelle negleprodukter og tilbehør slik at du enkelt skal kunne friske opp neglene dine og gi dem en vakker makeover. På kicks.se og i våre butikker finner du alt fra neglesakser, neglelakk og neglefiler, samt neglepleiesett med alt du trenger for å få salongfine negler hjemme. Hvis du heller ønsker å bli pleiet og skjemt bort, kan du få fine negler på en av KICKSs neglebarer blant annet på Glasmagasinet

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Fraktmåter
Betalingsmåter