Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Når bør du kaste produktene?

Eksperttips
Gamle og utgåtte kosmetikkprodukter gjør verken deg eller huden glad, så ta en grundig opprensking blant skjønnhetsfavorittene. Vi hjelper deg med å få oversikt over best før-datoene i skapet!

Husk at baderomsskapet skal fungere på samme måte som kjøleskapet: som en oppbevaringplass for å holde produktene friske. Gammel mascara og øyekrem bør kastes, sammen med utgått melk og fjorårets syltetøy. På den måten beskytter du huden mot bakterier og smussrester som samler seg og formerer seg i gammel makeup og krem som har passert best før-datoen. Bruker du gamle og ufriske produkter, kan det føre til reaksjoner og følsomhet i huden, og i verste fall forårsake kløe og akner. Også resultatet blir påvirket når produktene er for gamle. Foundation som har stått for lenge, blir ikke jevn, utgått krem har ikke den samme pleiende virkningen på huden, og gammel mascara smuldrer bare for å nevne noen eksempler. Dette kan du unngå med grundig og regelmessig ryddig. Her får du en oversikt over hvilke kosmetikkprodukter det er på tide å si farvel til!

Foundation – holder i 6–18 måneder

Foundation har varierende holdbarhet, avhengig av hvordan den er pakket. Den holder seg best i pumpe, som holder luft og bakterier ute. Foundation i krukke eller dåse må skiftes ut oftere.

Leppestift - holder i 12-18 måneder

Vanlig leppestift, der overflaten hele tiden blir fornyet, kan brukes i cirka halvannet år. Flytende leppeprodukter der luft og smuss kan komme inn i hylsen under påføring, mister friskheten fortere.

Krem - holder i 9-18 måneder

Avhengig av emballasjen vil krem ha varierende holdbarhet. Det beste er krem i pumpe. Deretter kommer tube og til slutt krukke. Bruk spatel i stedet for fingrene til krem på krukke, så holder den seg frisk mye lenger.

Mascara - holder i 3-4 måneder

Mascara inneholder både vann og olje, og der trives bakterier godt. De følsomme øynene har også lett for å bli utsatt for betennelser hvis du bruker gammel mascara eller deler mascarabørste med andre. Bytt mascara minst hver tredje eller fjerde måned for å unngå problemer.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331