Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Nå oppdateres hudpleieikonet Advanced Night Repair

Eksperttips
Det var skjønnhetsverdenens aller første serum og det første hudpleieproduktet noensinne med hyaluronsyre. Få produkter har revolusjonert skjønnhetsbransjen på samme måte som ikoniske Estée Lauders Advanced Night Repair – nå blir den enda bedre!

I dag har serum sin faste plass i skapet hos alle med interesse for hudpleie. Det kan vi takke Estée Lauders Advanced Night Repair for. Da dagens klassiske, brune pipetteflaske ble lansert i 1982, var det verdens aller første hudpleieserum. Det ble sagt at bare noen få dråper kunne reparere huden etter negativ påvirkning fra sol, forurensning og andre påkjenninger som den utsettes for daglig – og det mens du sov! Dette var for 38 år siden noe helt revolusjonerende, og en av nøkkelingrediensene var i seg selv også en revolusjon. Advanced Night Repair var nemlig det aller første hudpleieproduktet med hyaluronsyre, som er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen og som har en fantastisk evne til å binde vann. Mer enn tusen ganger sin egen vekt! I dag er hyaluronsyre en selvsagt ingrediens i alle typer hudpleieprodukter som glatter ut, strammer opp og tilfører fuktighet.
Suksessen lot ikke vente på seg, og selv i dag er Advanced Night Repair elsket av hudpleieinteresserte verden over – noe som er vel verdt å merke seg med tanke på at det faktisk handler om et 38 år gammelt hudpleieprodukt. For stort sett er det faktisk det samme produktet som ble lansert i 1982, som skjuler seg i den lille, brune flasken i dag. Bare tre ganger tidligere er det gjort små oppdateringer av innholdet.

I 1991 ble det tilsatt antioksidanter for å styrke den beskyttende effekten ytterligere. I 2009 ble serumet oppdatert med noe som Estée Lauder kaller «chronolux technology», som styrker hudens naturlige evne til å reparere seg selv om natten.
I 2013 var denne «chronolux technology» blitt forbedret, slik at den også hjalp hudcellene med å kvitte seg med smuss og andre slaggprodukter som samles i huden i løpet av dagen.
I 2020 er tiden nå inne for den fjerde oppdateringen av dette hudpleieikonet. Nå tilsettes det et avansert kompleks som er basert på den aller nyeste hudpleieforskningen. Dette styrker hudcellenes evne til å fornye seg, slik at aldringstegn motvirkes enda mer effektivt og huden ser friskere og yngre ut, samtidig som den også føles fastere.
Hvis du allerede er en av alle de millioner brukerne som elsker Advanced Night Repair, så kan du ta det helt med ro. Produktet vil føles helt likt på huden og ha nøyaktig samme konsistens. Eneste forskjellen er at det vil være enda litt mer effektivt til å pleie huden, og at huden din vil ha det enda litt bedre når du våkner om morgenen. Advanced Night Repair blir ofte omtalt som skjønnhetssøvn på flaske – og aldri har det vært mer sant enn nå.

Opplev Advanced Night Repair

Shop Estee Lauder

Dette gjør Estee Lauder Advanced Night Repair for huden din

 •  Tilfører fuktighet med blant annet hyaluronsyre
 •  Gir ny glød
 •  Gjør at porene ser mindre ut
 •  Forebygger og reduserer fine linjer og rynker
 •  Bidrar til å optimalisere hudens egen kollagenproduksjon, slik at huden føles fastere
 •  Bidrar til å optimalisere hudens eget reparasjonssystem
 •  Beskytter huden med antioksidanter

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331