Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tell ned til jul med en av årets herlige adventskalendere!

MON|SUN: Top 5 beste Home Spa produkter

Eksperttips
Med skandinavisk design, vegansk innhold, uimotståelige dufter og mange velgjørende ingredienser, skaper MON|SUN en følelse av luksus, for både kropp og sjel. Home Spa merket oppmuntrer ganske enkelt til at du skal ta vare på deg selv og nyte de viktige øyeblikkene i hverdagen med ro. Blant alle de herlige produktene, er det disse fem MON|SUN-favorittene som er mest elsket.

1. Silkemyk på en natt
Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment 125 ml, 149 kr.

Kropps-masken Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment smøres inn på kvelden og gjør underverker mens du sover. En blanding av blant annet eksfolierende AHA-syre og enzymer gir glød, strammer opp og gjør huden din fantastisk myk.

Beste kroppsproduktet jeg har testet, får så myk hud! Håper at denne kommer til å finnes for alltid, føler ikke at noen andre produkter gir samme resultat. 
- Hanna

 2. Våkne opp med myke føtter
Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask 125 ml, 119 kr.

Med fot-masken Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask, som virker over natten, våkner du opp med myke gjennomfuktede føtter. Eksfolierende enzymer, beroligende havre og masse av fukt kombineres i denne myke og velduftende masken.

Har bare brukt den en gang, men wow for et resultat. Har mye hard hud og er så tørr at jeg sprekker og det ble en kjempestor forskjell. Anbefaler!!!
- Emelie

3. Skrubb fylt av hudfavoritter
Time Out Scrub Vitamin & Oil Body Exfoliator 225 ml, 149 kr.

Skrubbkremen Time Out Scrub Vitamin & Oil Body er fylt med godsaker for huden. Nicinamid, vitamin E, vitamin B5 og eksfolierende enzymer er noen av de ingrediensene som gjør huden supermyk bare ved første behandling.

Veldig kremet skrubb med passelig mye eksfoliering! Fantastisk aromatisk duft!
- Maja

4. Oppfriskende skum
7AM Shower Mineral & Moist Shower Gel 200 ml, 89 kr.

7AM Shower Mineral & Moist Shower Gel er en fjærlett dusj-gel fylt med oppfriskende duftnoter som sitrus, ingefær, musk og gress. Ved applisering forvandles gelen til et mykt skum som både fukter og vekker hele kroppen. 

Sykt herlig mousse! Liker virkelig formularen og at den dufter veldig godt. Gjør en trøtt morgendusj gøyere!
- Emma

 5. Avslapping på krukke
Creamy Saturdays Calming Oats Body Cream 200 ml, 149 kr.

Med luksuriøse duftnoter av jasmin, fiken og vetiver gir kroppskremen Creamy Saturdays Calming Oats Body Cream en umiddelbar avslappet følelse. Utenom å smøre inn hele kroppen i en følelse av luksus, fukter og beroliger kremen på dypet.

Fungerer suverent på min veldig tørre hud. Jeg har gått gjennom veldig mange bodylotions og bodybutters og denne er en av de beste!
- Jessica

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331