Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CYBER MONDAY! 25% ved kjøp over 599 kr. Angi koden: CYBER. Doble poeng på ALT for deg som medlem! Gjelder kun på kicks.no 29.11. Vilkår gjelder.

MON|SUN: Top 5 beste Home Spa produkter

Eksperttips
Med skandinavisk design, vegansk innhold, uimotståelige dufter og mange velgjørende ingredienser, skaper MON|SUN en følelse av luksus, for både kropp og sjel. Home Spa merket oppmuntrer ganske enkelt til at du skal ta vare på deg selv og nyte de viktige øyeblikkene i hverdagen med ro. Blant alle de herlige produktene, er det disse fem MON|SUN-favorittene som er mest elsket.

Top 5 produkter

Se mer av MON|SUN her

1. Silkemyk på en natt
Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment 125 ml, 149 kr.

Kropps-masken Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment smøres inn på kvelden og gjør underverker mens du sover. En blanding av blant annet eksfolierende AHA-syre og enzymer gir glød, strammer opp og gjør huden din fantastisk myk.

Beste kroppsproduktet jeg har testet, får så myk hud! Håper at denne kommer til å finnes for alltid, føler ikke at noen andre produkter gir samme resultat. 
- Hanna

 2. Våkne opp med myke føtter
Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask 125 ml, 119 kr.

Med fot-masken Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask, som virker over natten, våkner du opp med myke gjennomfuktede føtter. Eksfolierende enzymer, beroligende havre og masse av fukt kombineres i denne myke og velduftende masken.

Har bare brukt den en gang, men wow for et resultat. Har mye hard hud og er så tørr at jeg sprekker og det ble en kjempestor forskjell. Anbefaler!!!
- Emelie

3. Luksus for hendene
Nighttime Wonder Detox & Antioxidant Hand Treatment 75 ml

Legg deg og våkne opp med glatte og myke hender. Denne allsidige maksen tilfører fuktighet, eksfolierer og skjemmer bort huden din. 

Har denne på nattbordet og smører inn hendene hver kveld. Våkner alltid opp med myke hender. Drøy i bruk, fin pris!
- Hanne H

4. Oppfriskende skum
7AM Shower Mineral & Moist Shower Gel 200 ml, 89 kr.

7AM Shower Mineral & Moist Shower Gel er en fjærlett dusj-gel fylt med oppfriskende duftnoter som sitrus, ingefær, musk og gress. Ved applisering forvandles gelen til et mykt skum som både fukter og vekker hele kroppen. 

Sykt herlig mousse! Liker virkelig formularen og at den dufter veldig godt. Gjør en trøtt morgendusj gøyere!
- Emma

 5. Luksuriøs kroppsolje
Luster Moments Repairing Oils Body Oil 300 ml

Denne luksuriøse oljen for kroppen med herlige og nærende egenskaper i kombinasjon med reparerende avokadoolje og vitamin E, gir fuktighet og smidighet til tørr hud.  

Denne er utrolig deilig! Gir masse fukt og glød til huden. Jeg bruker den rett etter dusjen og gir fukt hele dagen.
- C

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331