Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MON|SUN Face Care: Nyt de små øyeblikkene

Eksperttips
Den skandinaviske følelsen for kvalitet, design og velvære er sentral for MON SUN, som allerede er elsket for sine hudpleieprodukter til kroppen. Nå lanserer de sin første serie til ansiktet, slik at du kan nyte øyeblikk av restitusjon – fra topp til tå.

Opplev MON|SUN anskitspleie

Shop her

Å ta seg tid til å ta vare på seg selv er en enkel måte å oppnå en følelse av velvære på. MON SUN ønsker å hjelpe oss med nettopp det, ved å ta vare på de små øyeblikkene av ro i hverdagen. Med nøye utvalgte ingredienser, skandinavisk design og omtanke for både hud og natur skaper de en følelse av luksus for både kropp og sjel i våre daglige rutiner. Nå lanserer merket sin første serie til ansiktet, så nå kan du skjemme bort deg selv fra topp til tå. Blant nyhetene finner vi tolv styrkende, beskyttende og reparerende produkter, som alle forsterker følelsen av hverdagsluksus med sine deilige, overraskende og luksuriøse teksturer. De imponerende og nytenkende ingredienslistene inneholder blant annet stamceller fra nordiske planter, som blir produsert på en bærekraftig måte og effektivt bygger opp hudbarrieren din. Dessuten inneholder produktene hudfavoritter som fuktighetsgivende hyaluronsyre og squalane, oppstrammende vegansk kollagen og barrierestyrkende vitamin E og ceramider. På alle pakningene finner du dessuten et profftips som gjør at du kan nyte hudpleierutinen fullt ut og skape en komplett og avslappende spaopplevelse hjemme hos deg selv. I likhet med resten av sortimentet til MON SUN er ansiktspleien vegansk og produsert i Sverige av lokale ingredienser som er effektive, men også skånsomme mot både huden og naturen. Du finner nå MON SUN Face Care eksklusivt hos KICKS, i alle våre butikker og på kicks.no.

MON SUN Dream Cream Night Face Moisturiser 50 ml
Fluffy nattkrem med en beroligende og næringsrik blanding av sheasmør, ceramider, kollagen, oljer og plantebaserte stamceller som gjør underverker for hudbarrieren. TIPS! Masser kremen inn med sirkelbevegelser, så blir den bedre absorbert.

MON SUN Daily Foaming Bliss Face Cleanser 125 ml
Kremet skumrens som effektivt fjerner makeup og smuss, samtidig som den pleier ved hjelp av beroligende havre, næringsrik allantoin og kollagen som forbedrer elastisiteten i huden. TIPS! Arbeid opp et herlig skum i hendene før du bruker moussen, så føles den enda mer behagelig i ansiktet.

MON SUN Daylight Cream Face Moisturiser 50 ml
Dagkrem som gir huden masse fukt ved hjelp av plantebaserte stamceller, hyaluronsyre og ceramider. TIPS! Masser kremen inn med sirkelbevegelser, så blir den bedre absorbert. 

MON SUN Moments Of Clarity Face Clay Mask 75 ml
Leirmaske med eksfolierende BHA-syre, som renser i dybden uten å irritere huden. Brukes 1–2 ganger i uken og gjør huden silkemyk. TIPS! Tørk av masken med et håndkle, fuktet med lunkent vann.

MON SUN First Light’s Boost Face Serum 30 ml
Serum i form av gelkrem som effektivt tilfører fuktighet dypt ned i huden. Inneholder fire sorter hyaluronsyre, squalane, plantebaserte stamceller og vitamin E og F, som til sammen styrker og reparerer hudbarrieren. TIPS! Klapp forsiktig inn serumet med fingertuppene, så absorberes det bedre.

MON SUN Light Up Eye Cream 15 ml 
Øyekrem full av allantoin og niacinamid som reduserer fine linjer og tilfører fuktighet. TIPS! Oppbevar kremen i kjøleskapet hvis du vil ha en oppfriskende og avkjølende effekt.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331