Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

La oss snakke om talg

Eksperttips
Huden vår trenger passe mye av alt – det gjelder også talg. Men hva er egentlig talg? Og hvordan regulerer vi best hudens talgproduksjon?

Hvorfor får jeg fet hud?


Talg, som også kalles sebum, er et fettstoff som vi finner på hudoverflaten. Huden produserer selv talg i talgkjertlene i hudoverflaten for å holde seg fuktet og oppnå en naturlig beskyttelse. Talgproduksjon er med andre ord noe helt normalt og dessuten en viktig funksjon for at huden skal ha det bra.

Hvis det produseres for lite talg, kan huden oppleves som tørr. Har du derimot en forhøyet talgproduksjon, kan du oppleve huden som fet og oljet. Da har du også ofte akne og forstørrede porer.

De viktigste årsakene til at man har en forhøyet talgproduksjon, er hormonell ubalanse og gener, men også vær, trening og hudpleieprodukter kan virke inn. En vanlig feil mange gjør for å motvirke fet hud, er å bruke uttørkende produkter. Det forverrer ofte problemene, siden det gir huden beskjed om å produsere enda mer talg for å motvirke den uttørkende effekten.

Hva kan jeg gjøre for å balansere fet hud?


Ved hjelp av de riktige ingrediensene kan du hjelpe, balansere og regulere hudens talgproduksjon. Produkter med ingredienser som retinol, niacinamid og BHA (betahydroksysyrer) kan bidra til å balansere en hud med forhøyet talgproduksjon. I BeautyActs hudpleiesortiment finner du flere produkter med balanserende aktive ingredienser. Under finner du noen bestselgere som får gode omtaler av våre KICKS Club-medlemmer

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331