Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

K-beauty: koreansk hudpleie

Trend
Et av kosmetikkverdenens aller hotteste fenomener er uten tvil K-Beauty – skjønnhetstrender og -produkter fra Sør-Korea. Men hva er det egentlig vi blir inspirert av, og hvorfor?

Det hele startet med BB-kremene, som inntok sminkeveskene våre i 2012. Sjelden, om noensinne, har et helt nytt kosmetisk produkt gjort så umiddelbar suksess. Den fargede dagkremen med solbeskyttelse tok kosmetikkbransjen med storm. Plutselig var det ikke Frankrike – kosmetikkverdenens ubestridte sentrum helt siden Marie-Antoinette på 1700-tallet fikk hele den europeiske adelen til å begynne å bruke parfyme – som styrte utviklingen. Nå vendte de ledende kosmetikkselskapene i stedet blikket mot Asia, og fremfor alt Sør-Korea, BB-kremens hjemland, for å prøve å finne den neste store kosmetikktrenden. 

Selve grunnlaget for fenomenet, som har fått navnet K-beauty (en forkortelse for ”Korean beauty”), er renserutinen. I Sør-Korea bruker nemlig kvinner i gjennomsnitt mellom 10 og17 hudpleieprodukter daglig, mange av dem kun til rengjøring. Rens av huden har nærmest blitt et ritual i Sør-Korea, og det er egentlig ikke så rart. I flere asiatiske land er tradisjonelle rengjøringsrutiner en del av kulturen. 

For å forstå sørkoreanernes enorme interesse for hudpleie må du imidlertid også lære deg ordet ”gwang”, som står for vakker hud som har så mye fuktighet at den nærmest lyser innenfra. At man i Sør- Korea har et eget ord for dette, gjenspeiler hva landets skjønnhetsideal handler om. Enten det gjelder makeup, som BB-kremer, eller mer rendyrket hudpleie, som nattmaskene som har slått an de siste årene, så er det velfuktet og sunn hud som står i sentrum og er selve målet. 

Fuktighetsgivende og frisk hud i fokus
Det sørkoreanske hudpleieritualet består av en rekke produkter med andre funksjoner enn å vaske bort sminke, blant annet såkalte essenser, som klargjør huden slik at den tar opp de etterfølgende produktene mest mulig effektivt. Ansiktsmasker til alle tenkelige behov finnes det også mange av, gjerne flere på en gang, såkalt multimasking.

Europeiske varemerker lanserer k-beauty
K-beauty har nå fått så stor innvirkning på kosmetikkbransjen at tradisjonelle, europeiske varemerker har begynt å lage egne versjoner av de mest typiske produktene. Biotherm, Lumene, Origins og Kiehl’s har alle essenser i sitt vareutvalg i dag, og Lancômes hudpleieserie Energie de Vie, som ble lansert i 2016, består av nattmaske, essens og serum. Vi ser også at stadig flere asiatiske varemerker begynner å finne veien ut i verden. 

– Produktene fra Sør-Korea kjennetegnes blant annet av avansert teknologi. For oss i KICKS er det viktig å være oppdatert og kunne tilby kundene det absolutt siste, sier Hanna Waern Oldenburg, som er innkjøper hos KICKS og spesialist på nye varemerker. 

 – Det er utrolig gøy å se at interessen for hudpleie øker også i de nordiske landene, og at nye produkter som nattmasker, essenser og selvsagt arkmasker får et større publikum. Vi er også på jakt etter sørkoreanske varemerker som kan passe for vårt marked, sier Hanna Waern Oldenburg. 

BB-krem

Se flere

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331