Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Jenna Courtin- Clarins: Franske beautybransjens kronprinsesse

Intervju
Som barnebarnet til grunnleggeren av Clarins ble hun født rett inn i skjønnhetsbransjens høysete – men for denne pariserinnen er vin og ost like viktig som serum og solkrem. KICKS har møtt Jenna Courtin-Clarins.

Janna Courtin-Clarins favorittprodukter

Flere produkter

Resten av verden kjenner henne kanskje ikke så godt ennå, men hjemme i Frankrike er 31-årige Jenna Courtin-Clarins både omskrevet og kjent. Sånn blir det selvfølgelig når etternavnet ditt er synonymt med et av de største og mest suksessrike selskapene i den franske skjønnhetsbransjen.

– Da min farfar, Jacques, grunnla Clarins i 1954, var det en unik idé å bruke planter og naturlige ingredienser i hudpleieprodukter. Fortsatt i dag bruker Clarins det naturen har å by på, forklarer Jenna da vi treffer henne i Paris.

Hvordan har det påvirket deg å vokse opp i en familie som driver et av verdens mest kjente skjønnhetsselskaper?

– Hele familien er involvert i selskapet på en eller annen måte. Det er en del av vårt DNA, og det er også noe vi har felles og som knytter oss sammen, sier Jenna, som ofte er å se på front row på fashion week i Paris sammen med tvillingsøsteren Prisca og deres to kusiner Claire og Virginie. Sammen blir de kalt Clarins-kvartetten, og de er ofte å se i pressen når det er snakk om Frankrikes kuleste unge kvinner.

Franske kvinner er verdenskjente for sin avslappede og kule, men samtidig alltid perfekte stil.

Hva er hemmeligheten?
– Vi legger stor vekt på balanse, både i livet og når det gjelder utseendet. Etter en festkveld sørger jeg for å drikke mye vann så snart jeg kommer hjem og å trene en annen kveld. Jeg elsker yoga og pilates, men jeg jogger også. Det er helt fantastisk å løpe langs kanalene i Paris og i kvartalene rundt Saint Germain. Jeg prøver å spise sunt, men det er umulig å drikke bare grønn juice. Jeg er jo fransk; jeg trenger også ost og rødvin for å ha det bra.  


Du har selvfølgelig mange Clarins-produkter hjemme på badet, men hva er dine favoritter?
– Hudpleie er selve grunnlaget for all skjønnhet. Jeg bruker vår hudpleieserie Multi-Active og vårt Double Serum, som gir huden fuktighet og sørger for at den har det bra. Jeg bruker Clarins klassiker Beauty Flash Balm som ansiktsmaske hver morgen og har alltid med meg fuktighetsgivende leppebalsam i vesken.

Hva slags makeup bruker du?
– Som ekte pariserinne fokuserer jeg på en vakker hud og legger litt svart rundt øynene når det er fest.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331