Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Isabella Löwengrip – mine produkter skal være i alle kvinners baderomsskap

Intervju
Nå ønsker vi beautyvaremerket Löwengrip velkommen til KICKS. Grunnleggeren Isabella Löwengrip deler sine beste hudpleietips og forteller om sin skjønnhetsfilosofi.

Löwengrip

Kjøp her

Isabella Löwengrip ble nordens største blogger som tenåring med sin blogg Blondinbella. I dag er hun 27 år, entrepenør og driver blant annet sitt eget skjønnhetsmerke Löwengrip, som nå lanseres hos KICKS. KICKS Magazine har tatt en prat med Isabella.

Når startet interessen for skjønnhet? – Jeg har alltid hatt et stort interesse for skjønnhet. Jeg har sensitiv hud og hårbunn, og det har derfor vært vanskelig med å finne produkter som passer til meg og har drømte lenge om å utvikle mitt eget skjønnhetsmerke.

Hvordan har ditt syn på skjønnhet endret seg med årene? – Det er ingen krem i verden som er en mirakelkur. Skjønnhet handler om indre balanse og en kombinasjon av hvordan du føler deg, spiser og lever. Jeg er mye sunnere i dag og tar vare på meg selv mye bedre enn det jeg gjorde for fem år siden.

Hvordan vil du beskrive Löwengrip? – Löwengrip har effektive og veldig skånsomme produkter. At våre produkter holder det de lover tror jeg er viktig for vår suksess.

Hvilken produkter synes du representere merket best? – Jeg er veldig stolt av Advanced Skin Care-serien. I serien har vi lykkes med å kombinere AHA- og BHA-syrer med retinol og det passer sensitiv hud, noe ingen andre har gjort tidligere.

Hvilken produkter anbefaler du til sommeren? – Vår serie Luminous Bronze med duftfrie og skånsomme selvbruningsprodukter. Jeg elsker å ha en fin og herlig solbrun hud, men soler meg aldri siden jeg vet hvor skadelig UV-stråling er.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? – Min utstråling kommer fra at jeg trives og tror på med meg selv. Jeg er takknemlig og sjeldent urolig over hva andre tenker om meg. Når det kommer til produkter er fukt det viktigste. Jeg har ofte lange dager med møter, forelesninger og middager. For makeupen, huden og håret skal være fint lenge gjelder det å tilføre fuktighet.

Hvordan ser fremtiden ut for Löwengrip? – Vår visjon er å være  i enhver kvinnes baderomskap. Og i takt med at mine sosiale medier kanaler vokser i flere land blir det naturlig å vokse i utlandet. Det er gøy å kunne inspirere kvinner i hele verden til å føle seg bedre og bli lykkeligere.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331