Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Hvordan tilfører jeg fuktighet til tørr hud i ansiktet på rett måte?

Eksperttips
Bli kvitt stram, flassende hud ved å gjøre noen få, enkle justeringer i hudpleierutinen. Vi forteller hvordan du tilfører fuktighet til huden i ansiktet på best mulig måte!

Huden i ansiktet kan føles ekstra tørr i visse perioder av livet. Spesielt om vinteren, når kald vind og tørt klima gjør huden ekstra sårbar. Eller så har du en tørr hudtype, noe som gjør at huden hele tiden har behov for fuktighetsgivende produkter. Å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse er derimot ikke spesielt vanskelig – men det gjelder å gjøre det på riktig måte! Her lister vi opp sju måter for å behandle tørr hud i ansiktet og rundt de sensitive øynene. Dessuten forteller vi hva du ikke skal gjøre, for ikke å forverre tilstanden.

Reparer tørr hud med en nattkrem

Natten er den tiden på døgnet da huden har mulighet til å reparere seg og hente seg inn igjen. Derfor er det en god idé å smøre inn ansiktet med en nattkrem rik på fuktighetsgivende ingredienser for å hjelpe huden med å gjenopprette fuktighetsbalansen mens du sover. Om vinteren kan du bruke en nattkrem med tykk konsistens, og om sommeren passer det bra å bruke en krem med lettere konsistens.

Bruk olje for å fylle opp fuktighetslagrene

Huden vår har en naturlig oljeproduksjon som holder huden fuktig og glatt. Men noen ganger må vi kanskje hjelpe den litt. Ta med et oljebasert serum i hudpleierutinen for å sikre at huden i ansiktet holder seg fuktet. Oljer som passer perfekt til tørr hud, er blant annet arganolje, nypefrøolje og jojoabaolje.

La huden være fuktig før hudpleierutinen

Når du vasker ansiktet, er det mange som tror at ansiktet må være knusktørt for å nyttiggjøre seg etterfølgende produkter på best mulig måte. Men sannheten er at det mest fordelaktige er en lett fuktig hud. Hvis du har en lett fuktig hud, trenger produkter som toner, kremer og serum lettere inn i huden, og den kan dermed nyttiggjøre seg de pleiende stoffene bedre.

Eksfolier mindre

Eksfolierende produkter som retinol, syrer og rengjøringsbørster må brukes med forsiktighet hvis du har tørr hud. Selv om eksfoliering har en rekke fordeler, kan det være lurt å la huden hvile hvis du opplever at den er ekstra sensitiv og tørr. Når du eksfolierer huden, bryter du nemlig ned hudens barrierefunksjon, som har i oppgave å hindre at fuktighet trenger ut av huden. Du trenger ikke å slutte helt og holdent med eksfoliering, men ikke gjør det så ofte.

Ansiktspleie for tørr hud

Slik tar du vare på tørr hud rundt øynene på best mulig måte

Hvis du har tørr hud i ansiktet, har du sannsynligvis også tørr hud rundt øynene – men det er dessverre et område som ofte blir neglisjert. Tørr hud rundt øynene er et vanlig problem og trenger spesiell pleie, siden huden rundt øynene er ekstra sensitiv. Her tipser vi om tre måter å ta vare på tørr hud rundt øynene på best mulig måte.

 Beskyttende øyekrem

Huden rundt øynene er ekstra følsom og i tillegg tynnere enn resten av huden, og den krever derfor spesiell omsorg. Ved å bruke en øyekrem som beskytter øyeområdet, holder du huden fuktet. Ingredienser å holde utkikk etter er for eksempel karbamid og glyserin.

Fuktgivende øyemaske

Øyemasker påføres enkelt under øyeområdet og gir maksimalt med fuktighet til tørr hud rundt øynene. Øyemasker finnes både som eye patches og på tube – hva du velger er opp til deg! Sats på en øyemaske som inneholder fuktbindende hyaluronsyre eller fuktighetsgivende oljer.

Oljebasert øyeserum

Olje er et av hudens naturlige smøremidler, og hvis du har tørr hud, er det derfor lurt å velge serum som inneholder fuktbindende ingredienser og en eller annen type olje. Sammen vil ingrediensene gi huden rundt øynene langvarig fukt.

Øyekremer & øyemasker

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331