Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Hvordan tar man vare på tørre hender? Les våre beste tips her!

Eksperttips
Har du hender med en hud som tørster etter fuktighet? Her tipser vi om fem måter å tilføre fuktighet i dybden til tørre hender. Dessuten tipser vi om hva du kan gjøre for å beskytte hendene i vinterkulden!

Håndsprit, hyppig vask med såpe og overdreven vasking bidrar til en svekket barrierefunksjon, med tørre hender som resultat. I verste fall kan den konstante vaskingen og smøringen med håndsprit føre til eksem. I vintermånedene blir hendene også ekstra tørre når temperaturen synker og vinden øker. Fyll derfor håndvesken med håndkrem som tilfører fuktighet, eller unn deg en liten kveldsavkobling med en håndmaske som gir masse fuktighet. Her tipser vi om produktene som holder fuktighetsnivået på topp, og hvilke ingredienser som reparerer når hendene har blitt ekstremt tørre. Dessuten tipser vi om hva du kan gjøre for å redde tørre hender i vintermånedene.

Velg håndkrem med riktige ingredienser

Håndkrem er den perfekte måten for å tilføre fuktighet i dybden til tørre hender – men pass på å velge rett type! En tykk håndkrem vil gi mer fuktighet enn en krem med lett konsistens. Du kan også lese gjennom ingredienslisten for å forsikre deg om at håndkremen inneholder fuktbindende ingredienser. Noen ingredienser å holde utkikk etter er karbamid, glyserin og hyaluronsyre. Også håndkrem som inneholder pleiende olje, er et godt alternativ.

Håndmasker gir fukt til ekstra tørre hender

Opplever du at håndkrem ikke er nok for dine sprukne hender? Prøv da å supplere med en fuktighetsgivende håndmaske. Håndmasker finnes både som vott og på tube, og du kan velge om du vil at den skal ha krem- eller gelkonsistens. En vott dynket med pleiende ingredienser er perfekt å bruke hvis du vil slippe søl. Den varmende effekten fra votten gjør det dessuten lettere for de pleiende ingrediensene å trekke inn i huden.
Tips! Påfør håndmasken om kvelden, la den virke over natten, og våkn opp med fløyelsmyke hender.

Ro ned med skånsom håndsåpe

Såpe er en perfekt måte å holde hendene rene og fine på. Før du skal påføre sminke eller hudpleieprodukter, er det viktig å vaske hendene grundig for ikke å spre bakterier til ansiktet. Men såpe kan være uttørkende for deg med sensitiv hud. Invester derfor i en håndsåpe med fuktighetsgivende ingredienser som er skånsomme mot huden.

Overdreven vasking forverrer tørr hud

Varmt vann og overdreven vasking bryter ned hudens barrierefunksjon og resulterer i veldig tørre hender. Hudens barrierefunksjon kan sammenlignes med en beskyttende mur som sørger for at fuktighet, fett og oljer kan smøre huden, samtidig som den beskytter mot ytre angrep. Når denne barrieren svekkes, blir huden tørr og mindre motstandsdyktig.

Vintertørre hender?

Reparer med ceramiderVinden uler og temperaturen synker. Mens snøkaoset herjer der ute, leter du desperat etter noe i baderomsskapet som kan lindre de sviende, røde hendene dine. Tørre hender er noe som ofte hører vinteren til – men som kan bli bedre med rett behandling! Se etter en håndkrem som inneholder styrkende og reparerende ingredienser. Ceramider er en fantastisk ingrediens som styrker hudens barrierefunksjon, slik at hendene holder lenger på fukten.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331